Vibrējoši padevēji Polygonmach CPG - 11 (80-100 t / h) Turcija Ražotāja oficiālais pārstāvis - Turcijas uzņēmums Gelen Makina piedāvā augstas...

Pievienots: 13 jūnijs 2021, Numurs: 23990, Rīga
10 000€
Cena:
10 000€
Vibrējoši padevēji Polygonmach CPG - 11 (80-100 t / h) Turcija

Ražotāja oficiālais pārstāvis - Turcijas uzņēmums Gelen Makina piedāvā augstas kvalitātes aprīkojumu par minimālām cenām un ērtiem piegādes nosacījumiem.

Ražotāja uzņēmuma oficiālais pārstāvis piedāvā minimālās rūpnīcas cenas.

Aprīkojuma piegāde uz jebkuru reģionu vai valsti.

Ražotājs veic uzstādīšanas uzraudzību un personāla apmācību.

Lai saņemtu komerciālu piedāvājumu, lūdzu, nosūtiet pieprasījumu uz mūsu e-pastu.



Vibrējošās padevējas Polygonmach

Piltuves, kuras tiek izmantotas drupinātāju barošanai mūsu akmens drupināšanas līnijās. Vibrācijas padevēji tiek uzstādīti pirms galvenajiem drupinātājiem, primārajiem drupinātājiem vai žokļu drupinātājiem, lai sasniegtu vēlamo izmēru un samazinātu starpposma drupinātāju izmaksas, lai palielinātu aprīkojuma produktivitāti, panāktu nepārtrauktību un uzlabotu materiālu vienveidību.

Šeit ir dažas šo silosu priekšrocības - galvenie drupinātāji dažreiz piedzīvo pēkšņus materiāla uzplūdus, un tas palielina gaidīšanas laiku, kurā konveijeri un sieti tiek pārslogoti ar momentānām slodzēm.

Šie iemesli rada grūtības sasmalcināt materiālu trieciena drupinātājos, smilšu mašīnās, konusu drupinātājos un vertikālās vārpstas drupinātājos, un tas pat var izraisīt drupinātāja termisko pārslodzi. Turklāt šīs pēkšņās pārslodzes ietekmē āmurus un citas saspringtas mašīnas daļas. Līdz ar to nodilušas detaļas samazina efektivitāti līdz 60% un palielina uzturēšanas izmaksas. Valkājamās detaļas nav tikai mašīnas iekšpuse. Vairāk problēmu, nekā gaidīts, rada neregulāras sasmalcināšanas metodes konveijera lentē un aprīkojumā, turklāt lentes pārrāvumi, nobrāzumi vienā veltņu pusē, gultņu plīsumi, bungu vārpstu plīsumi un citi.

Kamēr šīs problēmas pastāv, nav iespējams sasniegt vēlamo efektivitāti ar neparastu skrīningu. Tādējādi padevēji un piltuves piltuves tiek izmantotas, lai novērstu šīs svārstības, panāktu kvalitāti, samazinātu uzturēšanas izmaksas un palielinātu mašīnu un iekārtu kalpošanas laiku.

Polygonmach vibrācijas padevēju un tvertņu īpašības:

Gluda vibrācija,

Uzticams darbs

Ilgs kalpošanas laiks

Piemērots materiāla padevei jebkuram drupinātājam.



CPG PARAUGS - 11

Ķermeņa izmērs (mm) 2500 * 520

Grizlija garums (mm) 820

Motora jauda (kW) 2x3

Piltuves tilpums (m³) 8

Produktivitāte (t / h) 80-100

Svars (kg) 8000

Sludinājuma autors

Dalīties
129 apmeklējumu sludinājumi
2 no tiem šodien