Biodīzeļa rūpnīca CTS, 1 t / dienā (automātiska) Atšķirībā no uzņēmumiem, kas ražo iekārtas biodīzeļdegvielas ražošanai, pamatojoties uz vecām...

Pievienots: 24 jūnijs 2021, Numurs: 24211, Rīga
70 000€
Cena:
70 000€
Biodīzeļa rūpnīca CTS, 1 t / dienā (automātiska)

Atšķirībā no uzņēmumiem, kas ražo iekārtas biodīzeļdegvielas ražošanai, pamatojoties uz vecām "mucu" tehnoloģijām, kuras tika izmantotas vairāk nekā pirms gadsimta, mūsu uzņēmums izmanto slepenās tehnoloģijās izmantoto magnētiskā impulsa augstfrekvences kavitācijas principu, kas ļauj sasniegt ievērojamas priekšrocības:
Nepietiekama oriģinālās eļļas kvalitāte
Augstas frekvences magnētiskā impulsa kavitācijas reaktori veiksmīgi un stabili darbojas gan ar jēlnaftu un rafinētām eļļām, gan visu veidu dzīvnieku taukiem un to maisījumiem ar augu eļļām. Tas ir saulespuķu, rapšu, linu sēklas, palmas, sinepes utt., Ar gandrīz jebkuru skābes daudzumu, kā arī pārgatavota sviesta atkritumi no restorāniem un maiznīcām, liellopu, cūkgaļas un vistas tauki - mājlopu un mājputnu pārstrādes rūpnīcu atkritumi. Mainot eļļas veidu, tas neprasa nekādu aprīkojuma pielāgošanu.
Reakcijas pabeigšana "vienā piegājienā"
Magnētiskā impulsa kavitācijas tehnoloģija neprasa atkārtotu pāresterifikācijas reakciju, kā tas ir vecajās "mucu" tehnoloģijās. Gatavās biodīzeļdegvielas ražošanas laiks tiek samazināts par 8-10 reizes.
Tīrīšana ar sorbentiem, biodīzeļdegvielas mazgāšana un žāvēšana nav nepieciešama.
Tradicionālajās tehnoloģijās nav iespējams nekavējoties iegūt atbilstošas ​​kvalitātes biodīzeļdegvielu. Tāpēc viņiem tas ir jānomazgā vai jāizmanto sorbenti, lai noņemtu visus piemaisījumus. Tam nepieciešams papildu aprīkojums primārās biodīzeļdegvielas mazgāšanai (parasti tam tiek izmantots ūdens un spirta maisījums) un papildu vienība, tā sauktā vakuuma žāvēšana. Izmantojot kavitācijas metodi biodīzeļdegvielas ražošanai, galaprodukts nav ne jāmazgā, ne jāžāvē, tāpēc nav jāiznīcina izlietotais ūdens vai sorbents.
Minimālais spirta un katalizatora daudzums. Nav alkohola atveseļošanās.
Viena no nopietnām "mucu" tehnoloģiju problēmām ir nepieciešamība reaktorā pievienot metanola pārpalikumu un attiecīgi tā turpmāko destilāciju (reģenerāciju). Tas prasa papildu aprīkojuma uzstādīšanu un enerģijas izmaksas. Kavitācijas tehnoloģijās reakcijā izmantotais spirta daudzums precīzi atbilst stehiometriskajam sastāvam, t. i. minimālais tilpums. Nav nepieciešams veikt atkārtotu pāresterifikācijas reakciju. Dārgas un bīstamas metanola atdalīšanas iekārtas tiek likvidētas. Novērš neizbēgamo alkohola zudumu reģenerācijas laikā, uzlabo vides situāciju un sprādzienu drošību.
Minimālais enerģijas patēriņš
Tradicionālās biodīzeļdegvielas ražošanas metodes ir balstītas uz eļļas uzkarsēšanu līdz 65-70 ° C. Tas prasa ievērojamu enerģijas patēriņu, turklāt metanola pārpalikuma atgūšanu (nepieciešams nosacījums reakcijai tradicionālajās tehnoloģijās), papildu pāresterificēšanu, kā arī vakuuma žāvēšana rada ievērojamu enerģijas patēriņu. Kavitācijas ārstēšanas laikā tas viss nav nepieciešams, un tāpēc enerģijas ietaupījums ir 5-7 reizes.
Reakcija zemā temperatūrā
Magnētiskā impulsa augstfrekvences kavitācijas apstrāde reaktorā notiek molekulārā līmenī. Visas sastāvdaļas ir pakļautas magnētiski virzītas kavitācijas impulsiem. Taukskābju molekulu sadalīšanās notiek mikroeksplozijas ceļā; tas noved pie viskozitātes samazināšanās, cetāna skaita pieauguma, nākotnes degvielas enerģijas īpašību uzlabošanās, kā arī ievērojami palielina esterifikācijas reakcijas ātrumu un kvalitāti. Šajā gadījumā reakcija notiek istabas temperatūrā. Eļļu nav nepieciešams sildīt.
Minimālie moduļu kopējie izmēri
Mūsu automātiskie moduļi aizņem 5-10 reizes mazāk vietas nekā tradicionālie līdzīgas veiktspējas kompleksi.
Biodīzeļdegviela no augu eļļas.
Uzstādīšana BNR 250 (250-300 litri stundā) automātiska

BNR250 automātiskā sistēma sastāv no:

PPS-CT 1200: Elektroniska sistēma izejvielu iepriekšējai dozēšanai un apstrādei.
ROTON-B 7 - magnētiskā impulsa reaktors BNR 250.
Automātiskā vadības sistēma (elektriskā skapis, PLC, dators, programmatūra utt.)
Caurules, veidgabali utt.
Atdalīšanas sistēma:
6.1. Atdalīšanas tvertne, sensori, sūkni

Sludinājuma autors

Dalīties
224 apmeklējumi sludinājumi
1 no tiem šodien