Biodīzeļa rūpnīca CTS, 2-5 t / dienā (automātiska) Biodīzeļdegviela no augu eļļas. Uzstādīšana BNR 500 (500 litri stundā) automātiska BNR 500...

Pievienots: 24 jūnijs 2021, Numurs: 24210, Rīga
78 000€
Cena:
78 000€
Biodīzeļa rūpnīca CTS, 2-5 t / dienā (automātiska)

Biodīzeļdegviela no augu eļļas.
Uzstādīšana BNR 500 (500 litri stundā) automātiska

BNR 500 automātiskā sistēma sastāv no:

PPS-CT 1200: Elektroniska sistēma izejvielu iepriekšējai dozēšanai un apstrādei.
ROTON-B 15 - magnētiskā impulsa reaktors BNR 500.
Automātiskā vadības sistēma (elektriskā skapis, PLC, dators, programmatūra utt.)
Caurules, veidgabali utt.
Atdalīšanas sistēma:
6.1. Atdalīšanas tvertne, sensori, sūknis, vārsti utt.

7.2. Elektroniskā izsekošanas sistēma gatavo produktu uzpildīšanai, atdalīšanai un izkraušanai

Tehniskās specifikācijas:

Produktivitāte, litrs stundā 500

Nominālā jauda, ​​kW 18

Svars (aptuveni), kg 785

Automatizācijas pakāpe ir pabeigta

Nepārtraukta darba režīms

Pārstrādes jauda, ​​kWh / litrā (ne vairāk) 0.028

Jaudas pielāgošana jā

Viena moduļa aizņemtā platība, m2 3.1

Gabarītu izmēri (GxPxA), mm 2650x1390x2290

CTS ir izstrādājis jaunus moduļus BioST biodīzeļdegvielas ražošanai, pamatojoties uz jaunajiem kavitācijas reaktoriem PULSAR-CT 730. Vienpadsmit standarta BioST vienību izmēri ļauj vienā stundā apstrādāt no viena līdz sešpadsmit kubikmetriem eļļas (un, ja nepieciešams, vairāk).

Īpaši precīza dozēšanas sistēma, kuras pamatā ir Koriolisa princips, jaunās paaudzes kavitācijas reaktori, uzticama atdalīšanas sistēma, kas sevi pierādījusi visu gadu bez traucējumiem, oriģināla programmatūra ar lietotājam draudzīgu saskarni - tas viss padara BioST visefektīvāko un efektīvāko. modernas iekārtas biodīzeļdegvielas ražošanas tirgū.
BioST ražošanai mēs sadarbojamies tikai ar tādiem uzticamiem un pazīstamiem pasaules piegādātājiem kā Grundfos, Siemens, Schneider Electric, Moeller, Fanuc utt.
Jaudīgi BioST kontrolieri uzrauga visus biodīzeļdegvielas ražošanas procesa parametrus, piemēram, produkta patēriņu, temperatūru reaktoros, atdalīšanas procesu, galaprodukta ražu, kā arī uzrauga visu BioST veidojošo mehānismu darbību un stāvokli. Operatoram vienkārši jāievada dati par sākotnējiem produktiem datorā un jānospiež poga Sākt - pārējo veiks BioST.

Visi BioST mehānismi ir sertificēti ATEX, kas nodrošina ierīces drošu darbību ar tādiem šķidrumiem kā metanols un katalizators.
BioST darbojas nepārtrauktā režīmā un neprasa operatora iejaukšanos, izņemot ārkārtas gadījumus. BioST informēs operatoru par visām kļūdām, ja tās rodas darbības laikā, un sniegs īsus ieteikumus, kā novērst problēmu.
BioST seko sākuma produktu patēriņam un iekārtas darbības laikam.
BioST vienības var apstrādāt visu veidu augu eļļas un dažādu eļļu maisījumus, kā arī atkritumeļļas no restorāniem, kafejnīcām utt. BioST iegūtās biodīzeļdegvielas turpmāka apstrāde - mazgāšana, žāvēšana, metanola reģenerācija - nav nepieciešama. Tas var ievērojami samazināt gatavās biodīzeļdegvielas ražošanas laiku un samazināt enerģijas patēriņu, salīdzinot ar tradicionālajām novecojušajām tehnoloģijām.
BioST automatizācijas līmenis ir sasniegts maksimāli, kas ļauj izvairīties no "cilvēciskā faktora" un rezultātā ievērojami samazina iespējamās operatora kļūdas.
BioST var vadīt operators ar sākotnēju tehnisko apmācību un minimālām datora zināšanām.
BioST ir paredzēti, lai nepārtraukti darbotos 24 stundas, un tiem nav nepieciešama īpaša apkope.

Mūsu uzņēmums nodarbojas ar biodīzeļdegvielas rūpnīcu kompleksu projektēšanu.

Sludinājuma autors

Dalīties
196 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien