Termiskās eļļas (šķidrā siltumnesēja) sildītājs Bafalt KYK 1000 Combi dīzeļdegviela / gāze, Turcija Uzņēmuma "Bafalt Makina" (Turcija) ...

Pievienots: 20 septembris 2021, Numurs: 25565, Rīga
20 000€
Cena:
20 000€
Termiskās eļļas (šķidrā siltumnesēja) sildītājs Bafalt KYK 1000 Combi dīzeļdegviela / gāze, Turcija

Uzņēmuma "Bafalt Makina" (Turcija) ražotāja oficiālais pārstāvis piedāvā augstas kvalitātes aprīkojumu asfalta darbiem, modificēta bitumena, emulsijas, mobilo un stacionāro bitumena tvertņu, rūpniecisko apkures sistēmu un citu palīgiekārtu ražošanai.

Sildītājs šķidram siltumnesējam KYK 1 000 000 kcal.

BAFALT Turcija, deglis - Combi Diesel -Gas.

Sertifikācija - TSEK - CE, TÜV, AUSTRIJA (B + F MODULIS) - ISO 9001: 2008

Termiskās eļļas (karstās eļļas) katla tehniskās īpašības:
Katla konstrukcija un materiāls: Katla karstās eļļas cirkulācijas caurules, SERPANTINE 2.5 "tērauda velkamā caurule (P235GH + NTC1) Ar iekšējo kolektoru. Katla korpusa loksnes ir ST37 kvalitātes saskaņā ar DIN 17155. Biezums 8 mm.
IZOLĀCIJA: Katla korpuss ir pārklāts ar 100 mm minerālvilnu un izolēts ar 0.70 mm biezu cinkotu loksni.
Izplešanās trauks: Gāze, ko rada siltums izplešanās traukā esošajā dzesēšanas šķidrumā, tiks izlaista atmosfērā. Drošības apsvērumu dēļ izplešanās tvertnei ir slēgta struktūra, kas pastāvīgi nesaskarsies ar gaisu.
Gāzes uztvērējs (Degasser) - nodalījumiem ir īpaša konstrukcija, kas izgatavota no nerūsējošā tērauda, ​​lai noņemtu gāzes, kas darbības laikā izdalīsies sistēmā ar tvaika un gaisa maisījumu, kas var būt siltuma pārneses eļļā.
Produktivitāte ir 50 m3 / stundā.

AUTOMĀTISKĀS VADĪBAS IERĪCES: Papildus nepieciešamajām vadības ierīcēm katla degļa pilnībā automātiskai darbībai, augsta un zema spiediena kontrole pret temperatūras pazemināšanos vai paaugstināšanos un temperatūras un spiediena kontroles sistēma, kvalitātes kontroles ierīces un aprīkojuma daudzums, lai nodrošinātu pilnīgu drošību darbību. Ir 2 termostata vadības ierīces, 2 augsta un zema spiediena vadības ierīces un skaņas signāls.
KARSTS EĻĻAS FILTRS: Lai sūkni un citas ierīces pasargātu no svešām daļiņām, sūkņa iesūkšanas vietā ir uzstādīts karstas eļļas filtrs ar nepieciešamo filtrēšanas jaudu. Filtrs tiks aprīkots ar gaisa tīrītāja tipa kanalizāciju un vārstu, savienojošajiem atlokiem, tīrīšanas pārsegu un nepieciešamajiem veidgabaliem, un tas tiks savienots ar tā ķēdi. Filtram ir 1 plūsmas slēdzis.
Skursteņi: nerūsējošais tērauds, 3 metrus garš.
PIEZĪME: Ja nepieciešams, klients pats var palielināt skursteņa garumu līdz vajadzīgajiem izmēriem.
KARSTĀ EĻĻAS SŪKNIS UN TĀS ĪPAŠĪBAS

Preču zīme: STANDART

Tips: SKY 80/165

Tilpums: 150 m3

Motors: 15 kW

Elektriskā kārba Degļi un uzstādīšana

Preču zīme: Gāze

Vadības veids: 2 posmi

BAFALT ELEKTRISKĀS AUTOMĀCIJAS PANEĻA ZIŅAS

Mūsu sistēmā karstās eļļas temperatūru var digitāli nolasīt un vienlaikus pielāgot. Šim nolūkam panelī tiek izmantota ierīce ELİMKO-2000 (ir pieejams arī mehāniskais lasīšanas aprīkojums).

Jūs pamanīsit, ka visi sūkņi, deglis, plūsmas slēdzis, PT-100 un citas iekārtas, kas darbojas sistēmā, darbojas ar brīdinājuma signāliem.

Ierīcei ir brīdinājuma un brīdinājuma gaismas. Tādējādi iespējamie negadījumi tiek novērsti, automātiski izslēdzot sistēmu darbības traucējumu gadījumā.

Darba temperatūra -10 0C / 300 0C.
Pateicoties kompaktajam dizainam (var ievietot 20 collu konteinerā), to ir viegli transportēt un uzstādīt.
8 drošības sensori pie eļļas ieplūdes un izplūdes atveres nodrošina plūsmas, temperatūras un spiediena drošību.
Pēc aprēķinu veikšanas, ņemot vērā daudzus parametrus, datora vidē tiek prognozēta termiskās eļļas ieplūdes un izplūdes temperatūras starpība.
BAFALT ir augsta efektivitāte, pateicoties tā trīspāreju eļļas ģeneratoram un turbulatoram. Piemērojamie ražošanas kritēriji un sadegšanas kameras platums nerada sintētiskās eļļas termisku plaisāšanu, samazina karstās eļļas ģeneratora termisko inerci un palielina sadegšanas efektivitāti

Sludinājuma autors

Dalīties
68 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien