Špakteļlāpstiņa betona izstrādājumiem, Rezimart Spain Špakteļlāpstiņa (veidotājs) betona izstrādājumiem, Rezimart Spain Tas ļauj iepludināt...

Pievienots: 24 jūnijs 2021, Numurs: 24193, Rīga
1 000€
Cena:
1 000€
Špakteļlāpstiņa betona izstrādājumiem, Rezimart Spain

Špakteļlāpstiņa (veidotājs) betona izstrādājumiem, Rezimart Spain

Tas ļauj iepludināt augšējo sānu dobumu un dobu serdeņu sānu malas, tādējādi nodrošinot labāku izstrādājuma apdari un izskatu, kā arī novēršot esošās nepilnības.

Dažādām krāsām ir iespējams pievienot otru šķīduma slāni.

Mašīna betona sienu paneļu augšējo un sānu virsmu veidošanai un apdarei, lai iegūtu skaisti gatavu izstrādājumu ar labāku izskatu un izvairītos no virsmas defektiem.

Resimart © Shaper Machine var apstrādāt dažādas izstrādājumu ģeometrijas, vienkārši nomainot aktīvos sānus un pielāgojot špakteļlāpstiņas augstumu.

• Komplektā esošais bunkurs ļauj nepārtraukti barot speciāli izvēlētu betonu, lai veidotu izstrādājuma augšējo virsmu. Tādējādi, lai iegūtu atšķirīgu apdari, var pievienot virskārtu ar citu krāsu vai noteiktiem pildvielām.

• Augšējās lāpstiņas stāvoklis ir regulējams tā, lai gala produkta augstumu varētu viegli pielāgot. veidā un pilnīgi precīzi.

• Pirmās puses sānus var hidrauliski ievilkt, tādējādi atvieglojot mašīnas uzstādīšanu un atvienošanu no attiecīgās gultas, nesabojājot atbilstošo izstrādājumu.

• Mašīnas kustības ātrumu un formēšanas mehānismu var viegli pielāgot, lai vienmēr būtu perfekta apdare.

Sludinājuma autors

Dalīties
76 apmeklējumu sludinājumi
2 no tiem šodien