Rezerves vibrokompresijas iekārta Spānija Vibrokompresijas iekārta betona izstrādājumu ražošanai. Daudzpusība un ekonomiskums ir vissvarīgākās ...

Pievienots: 23 jūnijs 2021, Numurs: 24182, Rīga
100€
Cena:
100€
Rezerves vibrokompresijas iekārta Spānija

Vibrokompresijas iekārta betona izstrādājumu ražošanai.

Daudzpusība un ekonomiskums ir vissvarīgākās šīs tehnoloģijas īpašības. Uz vienas mašīnas var izgatavot visu veidu iepriekš saspriegtus elementus (dobās pamatnes plāksnes grīdām un sienām, sēdekļu plāksnes stadioniem un sporta centriem, pi plāksnes, dobās sijas, grīdas plāksnes, sijas, balstus, pārsedzes, apmales utt.),

Visi ar dažādu ģeometriju un pastiprinājumu).

Vienkārši nomainiet veidni 5 minūtēs.

Resimart® liešanas mašīna apvieno pārsteidzošu veiktspēju ar augstu uzticamību, zemu apkopi un ērtu lietošanu. Vibrokompresijas tehnoloģija ir ārkārtīgi daudzpusīga, ļaujot ražot bezgalīgu daudzumu produktu (sijas, dobās sijas, sienas paneļus, grīdas plātnes, pi-plātnes, pīlārus, kāpnes utt.)

Mainot veidni mazāk nekā 5 minūtēs, izmantojot vienu stieples un / vai tērauda rāmja pastiprinājumu.

Tā jaudīgais elektroniski kontrolētais vibrators nodrošina blīvu un viendabīgu betonu visā izstrādājuma zonā, tādējādi nodrošinot gan lielisku saķeri ar gala produkta stiprinājumu, gan izturību.

Tas tiek ražots atbilstoši klienta vajadzībām ar dažādām papildu funkcijām: šķidruma sadales sistēma, augšējā vai sānu marķēšanas sistēma, vaļīga stieples ierīce, sānu forma labākai fiksēšanai vietā un pret seismiskām īpašībām.

Sludinājuma autors

Dalīties
190 apmeklējumu sludinājumi
2 no tiem šodien