Ploters drukāšanai uz betona izstrādājumiem, Rezimart Spain Ploters informācijas drukāšanai uz betona izstrādājumu virsmas. Šis aprīkojums ...

Pievienots: 24 jūnijs 2021, Numurs: 24192, Rīga
10 000€
Cena:
10 000€
Ploters drukāšanai uz betona izstrādājumiem, Rezimart Spain

Ploters informācijas drukāšanai uz betona izstrādājumu virsmas.

Šis aprīkojums ļauj automātiski izdrukāt visu informāciju, kas iegūta, izmantojot īpašu neizdzēšamu tintes drukas sistēmu.

Izvēlne tiek ieprogrammēta, izmantojot skārienekrānu.

Tas var darboties neatkarīgi vai kopā ar griešanas mašīnu. Iekārta jebkura izstrādājuma augšējās un sānu virsmu marķēšanai. Ļauj ātri un automatizēti izdrukāt jebkura veida informāciju saskaņā ar īpašām juridiskām prasībām.

Resimart © kodēšanas mašīnai ir drukas galva, kas spēj izdrukāt nepieciešamo informāciju līdz 3 cm no betona virsmas, lai izvairītos no problēmām, kas saistītas ar produkta nevienmērīgu apdari.

• Var darbināt neatkarīgi vai piestiprināt pie Resimart © degļa. Elektroniskā saziņa starp abām mašīnām nodrošina pareizu marķēšanu tūlīt pēc griešanas.

• Augstas kvalitātes lineārie lodīšu gultņi nodrošina vadības mehānismu visām kustībām, nodrošinot ilgstošu sistēmu ar minimālu apkopi.

• Skārienekrāns, kas piestiprināts pie elektriskā paneļa, ļauj viegli noteikt drukas saturu, kā arī marķējamā izstrādājuma veidu. Visu informāciju var saglabāt atmiņā, lai to vēlāk varētu izmantot atkārtoti.

• Sistēmas izmantotās ātri izžūstošās un laika apstākļiem izturīgās tintes nodrošina izcilu veiktspēju visos apstākļos un virsmās.

• Var tikt piegādāts arī pilnībā automātisks elektriski darbināms modelis, kas ļauj izgatavotajos paneļos visus elementus atzīmēt bezsaistē.

Sludinājuma autors

Dalīties
78 apmeklējumu sludinājumi
2 no tiem šodien