Instalācija bitumena emulsijas ražošanai EMTES 12, Turcija Šis modelis ir ērts ātrai un ērtai uzstādīšanai, kur nepieciešams auksts bruģis....

Pievienots: 20 septembris 2021, Numurs: 25571, Rīga
40 000€
Cena:
40 000€
Instalācija bitumena emulsijas ražošanai EMTES 12, Turcija

Šis modelis ir ērts ātrai un ērtai uzstādīšanai, kur nepieciešams auksts bruģis. Iekārta ir veidota kā konteiners ar divām šķīduma tvertnēm un paredzēta nepārtrauktai ražošanai.

Ražošanas procesā sūkņi šķidrajām sastāvdaļām, piemēram, sakarsētam bitumenam, emulgatoram, šķīdinātājam, katalizatora piedevai (DOP), lateksam, darbojas ar invertoru un spēj izmantot procesā tikai nepieciešamo materiālu daudzumu ar nepieciešamo plūsmas ātrumu. Turklāt vadības sistēma saņem informāciju no plūsmas mērītājiem, kas atrodas aiz katra sūkņa, ar kuru palīdzību tā kontrolē sūknēšanas laikā nepieciešamo daudzumu.

Bitumens un šķīdinātājs tiek izvadīti caur statisko maisītāju ar ātrumu, kas noteikts saskaņā ar recepti. Tas nodrošina, ka bitumens iegūst vēlamās plūsmas īpašības. Turklāt, lai palielinātu bitumena saķeri ar piedevu (DOP), maisījums ir vienā statiskā maisītājā. Iegūtais bitumens no statiskā maisītāja nepārtraukti tiek izvadīts caur koloīdu dzirnavām.

Ūdens šķīdumu sagatavo polipropilēna (PP3) tvertnē. Svēršanas iekārta ir paredzēta citām palīgvielām (emulgators, skābe, stabilizators). Tādā veidā visas piedevas ir viegli dozējamas un nepārtraukti tiek ievadītas šķīduma traukos. Šķīdumam nepieciešamo ūdeni silda līdz vajadzīgajai temperatūrai, izmantojot elektrisko sildītāju un izmantojot plākšņu siltummaini, kas atrodas emulsijas izplūdes atverē, kas ievērojami ietaupa siltumenerģiju. Viendabīgi sajaukts šķīdums, kuram ir piemērota temperatūra un pH vērtība, tiek izvadīts caur nerūsējošā tērauda koloīdu dzirnavām un tālāk vertikālā centrbēdzes sūknī.

Bitumens un ūdens šķīdums koloīdu dzirnavās ir smalki izkliedēts, lielā ātrumā sajaucoties un veidojot ideālu emulsiju. Bitumena emulsija ar aptuveno temperatūru aptuveni 80-90 ° C tiek izlaista caur plākšņu siltummaini, lai samazinātu temperatūru līdz aptuveni 60 ° C. Pēc tam, izmantojot citu statisko maisītāju, var pievienot citas piedevas, kas ļauj iegūt dažādu īpašību bitumena emulsijas. Pēc paraugu ņemšanas no paraugu ņemšanas vārsta bitumena emulsija tiek nosūtīta uz uzglabāšanas tvertnēm. Sistēmu var darbināt pilnīgi automātiski vai manuāli.

Specifikācijas:

EMTES modelis 12
Ražošanas veids partijās (daļēji nepārtraukts)
Nepārtraukts (ar riteņiem) Nr
Nepārtraukti jā
Izkārtojuma konteiners 20 "
Šķīduma tvertņu skaits 1 un 2
Ūdens šķīduma dozēšana Plūsmas mērītājs
Bitumena deva Plūsmas mērītājs
Šķīdinātāja deva Plūsmas mērītājs
Emulgatora un skābes svēršanas mašīnas deva
Dzirnavu jā (GAP)
Granulu izmērs (μm) 0.1
Apkure Elektriskā / Karstā eļļa
Vadība (opcijas) Manuāla / pilnībā automātiska
Virsmaktīvās piedevas (DOP) / latekss / šķīdinātājs
Elektriskais sildītājs jā
Siltummainis jā
Kopējā jauda (kW) 90

Sludinājuma autors

Dalīties
87 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien