Iekārtas vīna dzidrināšanai ar smalki izkliedētu bentonīta suspensiju. Lādiņu mijiedarbības spēku dēļ bentonīta daļiņas adsorbē piemaisījumus ...

Pievienots: 24 jūnijs 2021, Numurs: 24204, Rīga
10 000€
Cena:
10 000€
Iekārtas vīna dzidrināšanai ar smalki izkliedētu bentonīta suspensiju.

Lādiņu mijiedarbības spēku dēļ bentonīta daļiņas adsorbē piemaisījumus un nogulsnē dažādu vīna koloīdu daļiņas ar pretēju elektrisko lādiņu. Adsorbcijas un sedimentācijas rezultātā daļiņas veido lielus agregātus, kas nogulsnējas vīna masā, kamēr notiek dzidrināšana, un dažādu ekstrakcijas nestabilu vielu saturs samazinās. Atšķirībā no izgaismojošām olbaltumvielām, kas darbojas kopā ar tanīnu, minerālvielas (bentonīts) veido koloidālas vai suspendētas daļiņas (kaolīns), kuras negatīvu elektrisko lādiņu klātbūtnes dēļ izgulsnējas pretēji lādētas daļiņas. Kavitācijas tehnoloģija nodrošina bentonīta dispersiju līdz daļiņu izmēriem (0.1–2.0) mikroniem un tā patēriņa samazināšanos vīna materiālu apstrādē līdz pat 10 reizēm; dzidrināšanas veiktspējas pieaugums (līdz 5–8 reizēm) ar galaprodukta kvalitātes uzlabošanos.

Magnētisko impulsu kavitācijas reaktori ROTON ir mūsu uzņēmuma jaunāko sasniegumu rezultāts šķidrumu kavitācijas apstrādē dažādās kombinācijās, kā arī šķidrumu maisījumos ar cietajiem produktiem.

ROTON reaktoros kavitāciju veido magnētiskā impulsa hidrodinamiskā metode tieši plūsmā, kas ļauj efektīvi apstrādāt jebkuru šķidrumu rūpnieciskos apjomos. Kavitācijas mākoni tur magnētiskais lauks pašā reaktora reģionā, kur notiek apstrāde, un tas nekavējoties ietekmē izejvielu, kas iet caur kavitatoru. Tas nodrošina mūsu reaktoru augstu efektivitāti, uzticamību un izturību.



Rūpnieciskos kavitācijas reaktorus ROTON raksturo uzturēšanas un ekspluatācijas vieglums, uzticamība un izturība, produktu kavitācijas apstrādes augsta efektivitāte. ROTON reaktori ir paredzēti nepārtrauktai darbībai industriālā vidē - visu diennakti. Reaktoru (kavitācijas kameras) plūsmas ceļš ir izgatavots no īpaša nerūsējošā tērauda, ​​kas ļauj tos izmantot pārtikas, farmācijas un ķīmiskajā rūpniecībā.

Sludinājuma autors

Dalīties
122 apmeklējumi sludinājumi
2 no tiem šodien