Iekārtas piena homogenizēšanai un pasterizēšanai. Iekārtas piena homogenizēšanai un pasterizēšanai, kā arī piena pulvera atgūšanai. Apstrādātā...

Pievienots: 24 jūnijs 2021, Numurs: 24197, Rīga
10 000€
Cena:
10 000€
Iekārtas piena homogenizēšanai un pasterizēšanai.

Iekārtas piena homogenizēšanai un pasterizēšanai, kā arī piena pulvera atgūšanai.

Apstrādātā pilnpiena stabilitāte uzglabāšanas laikā palielinās 3... 7 reizes (bez iepakojuma), piena pasterizācijas temperatūra pazeminās no 75... 85 ° С līdz 60... 65 ° С, un sterilizācija no 150 ° С līdz 80... 90 ° С, nemainot tā parametru uzturvērtību, homogenizācijas procesi notiek vienlaikus ar piena pasterizāciju.


Atjaunojot sauso pilnpienu, tā zaudējumi tiek pilnībā izslēgti, atjaunotā piena kvalitāte ievērojami palielinās, vienlaikus ar atjaunošanu tas tiek pasterizēts un homogenizēts. Homogenizācijas procesā tiek panākts vienmērīgs tauku sadalījums, produkta viendabīgums un tā paaugstinātā viskozitāte. Produkts iegūst izturību pret krēma nosēšanos un oksidēšanās procesu attīstību.

Magnētisko impulsu kavitācijas reaktori ROTON ir mūsu uzņēmuma jaunāko sasniegumu rezultāts šķidrumu kavitācijas apstrādē dažādās kombinācijās, kā arī šķidrumu maisījumos ar cietajiem produktiem.

ROTON reaktoros kavitāciju veido magnētiskā impulsa hidrodinamiskā metode tieši plūsmā, kas ļauj efektīvi apstrādāt jebkuru šķidrumu rūpnieciskos apjomos. Kavitācijas mākoni tur magnētiskais lauks pašā reaktora reģionā, kur notiek apstrāde, un tas nekavējoties ietekmē izejvielu, kas iet caur kavitatoru. Tas nodrošina mūsu reaktoru augstu efektivitāti, uzticamību un izturību.



Rūpnieciskos kavitācijas reaktorus ROTON raksturo uzturēšanas un ekspluatācijas vieglums, uzticamība un izturība, produktu kavitācijas apstrādes augsta efektivitāte. ROTON reaktori ir paredzēti nepārtrauktai darbībai industriālā vidē - visu diennakti. Reaktoru (kavitācijas kameras) plūsmas ceļš ir izgatavots no īpaša nerūsējošā tērauda, ​​kas ļauj tos izmantot pārtikas, farmācijas un ķīmiskajā rūpniecībā.

Sludinājuma autors

Dalīties
128 apmeklējumu sludinājumi
2 no tiem šodien