Iekārtas bitumena sildīšanai mucās Bafalt Turcija Uzņēmuma "OKUR Makina" Turcijas ražotāja oficiālais pārstāvis piedāvā augstas kvalitātes..

Pievienots: 21 septembris 2021, Numurs: 25596, Rīga
1 000€
Cena:
1 000€
Iekārtas bitumena sildīšanai mucās Bafalt Turcija

Uzņēmuma "OKUR Makina" Turcijas ražotāja oficiālais pārstāvis piedāvā augstas kvalitātes aprīkojumu asfalta darbiem, modificēta bitumena, emulsijas, mobilo un stacionāro bitumena tvertņu ražošanu un citu palīgiekārtu ceļa seguma remontam.

Iekārtas bitumena sildīšanai mucās.
Mūsdienās bitumens tiek savākts ne tikai vairumā, bet arī transportēts un uzglabāts speciāli tam paredzētās izolētās un / vai sildīšanas tvertnēs. Pārdošanai tiek piedāvāts arī bitumens, kas ieliets mucās.

Bitumu, kas ir karsti pildīts mucās, tvertnēs atdzesē līdz apkārtējās vides temperatūrai. Ja vēlaties bitumenu mucā izmantot kā puscietu, tas jāsagatavo darbam, karsējot.

Svarīgs punkts ir novērst bitumena novecošanos, kad tas ir gatavs lietošanai.

Bungu sildīšanas sistēma, kas paredzēta šīs problēmas risināšanai, ir sistēma, kas spēj uzņemt 24 konteinerus. Sildot serpentīna caurules ar savu karsto eļļu sistēmu, sildot bitumenu, kas tiek uzglabāts daļēji ciets mucās, kuras ir atvērtas uz serpentīna caurulēm; tas ļauj bitumenu izvadīt no mucas sistēmas apkalpošanas kamerā.

Servisa tvertnes tilpums ir 10 m3.

Bitumens, kas sasniedzis pietiekamu sūknēšanas temperatūru, tiek pārnests no sistēmas tvertnes uz darba tvertnēm. Tas ir izolēts ar minerālvilnu un cinkotu loksni, lai novērstu siltuma zudumus.
Bungu sildīšanas sistēma ļauj tos viegli ievietot tvertnē, izmantojot hidraulisko sistēmu, pārvietot pa vadotnēm, izmantojot stumšanas spēku, un attiecīgi noņemt no aizmugures.

Ir divas noņemamas caurules gāzu izvadīšanai, kas var rasties mucas sildīšanas sistēmā.

Bitumena tvertņu sildīšanas krāsns iezīmes;

Ietilpība līdz 30 tvertnēm,
Produkta sildīšanas funkcija līdz 5400 kg stundā,
Nodrošiniet ātru uzsilšanu ar lielas ietilpības serpentīna sistēmu 3 nodalījumiem,
Viegla un ātra iekraušana, pateicoties hidrauliskajam pacelšanas mehānismam,
Minimāli siltuma zudumi ar biezu akmens vati un alumīnija trapecveida izolāciju.

Sludinājuma autors

Dalīties
67 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien