Iekārta bitumena emulsijas ražošanai uz petrolejas bāzes CBTES 30, Turcija Ražotāja oficiālais pārstāvis piedāvā augstas kvalitātes aprīkojumu...

Pievienots: 20 septembris 2021, Numurs: 25576, Rīga
50 000€
Cena:
50 000€
Iekārta bitumena emulsijas ražošanai uz petrolejas bāzes CBTES 30, Turcija

Ražotāja oficiālais pārstāvis piedāvā augstas kvalitātes aprīkojumu asfalta darbiem, modificēta bitumena, emulsijas, mobilo un stacionāro bitumena tvertņu, rūpniecisko apkures sistēmu un citu palīgiekārtu ražošanai ceļa seguma remontam.

CBTES 30 CUTBACK Bitumena emulsijas iekārta.
Šo ražotni, kas pēdējos gados ir iekļauta mūsu klāstā, dod priekšroku ceļu būves uzņēmumi jaunattīstības valstīs.

Ražotājs pēc izvēles var piedāvāt bitumena emulsiju uz petrolejas bāzes (Cut-Back), nevis uz ūdens bāzes veidotu bitumena emulsiju, piedāvājot saviem klientiem augstas veiktspējas, augstas precizitātes un stabilu uzstādīšanu.

Ražošanas procesā bitumens no filtra tiek absorbēts ar apgrieztu bitumena sūkni un caur plūsmas mērītāju tiek nosūtīts uz statisko maisītāju precīzi saskaņā ar recepti. Tādā pašā veidā petroleja tiek izsūkta no filtra, izmantojot invertora petrolejas sūkni, un signāli, kas saņemti no plūsmas mērītāja, tiek nosūtīti uz statisko maisītāju precīzi saskaņā ar receptes attiecībām.

Visam aprīkojumam ir noņemšanas funkcija.

Statiskais maisītājs ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda un ir rūpnīcas sirds ar vienmērīgu sajaukšanas spēju.

Bitums un petroleja, kas nonāk statiskajā maisītājā, tiek viendabīgi sajaukti, veidojot perfektu emulsiju ar īsāku kalpošanas laiku. Paraugi, kas ņemti no paraugu ņemšanas vārsta un pārbaudītās bitumena emulsijas, tiek nosūtīti uz tvertnēm.

Visas darbības ir pilnībā automatizētas un kontrolē PLC.

Sludinājuma autors

Dalīties
116 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien