Iekārta bitumena emulsijas ražošanai EMTES 3 t / h, Turcija Ražotāja oficiālais pārstāvis piedāvā augstas kvalitātes aprīkojumu asfalta ...

Pievienots: 20 septembris 2021, Numurs: 25575, Rīga
30 000€
Cena:
30 000€
Iekārta bitumena emulsijas ražošanai EMTES 3 t / h, Turcija

Ražotāja oficiālais pārstāvis piedāvā augstas kvalitātes aprīkojumu asfalta darbiem, modificēta bitumena, emulsijas, mobilo un stacionāro bitumena tvertņu, rūpniecisko apkures sistēmu un citu palīgiekārtu ražošanai ceļa seguma remontam.

Šis modelis, kas paredzēts ļoti jutīgām asfalta seguma tehnoloģijām, galvenokārt paredzēts bitumena emulsiju ražošanai aukstā asfaltbetona seguma tehnoloģijās kā saistviela.

Tā kā uzstādīšanas darbi var prasīt nepārtrauktību un nepārtrauktību, visu instalāciju var salikt traukā ar visām javas tvertnēm un iekārtām un konstrukcijām konteinera iekšpusē.

Ražošanas procesā sūkņi šķidrajām sastāvdaļām, piemēram, sakarsētam bitumenam, emulgatoram, šķīdinātājam, katalizatora piedevai (DOP), lateksam, darbojas ar invertoru un spēj izmantot procesā tikai nepieciešamo materiālu daudzumu ar nepieciešamo plūsmas ātrumu. Turklāt vadības sistēma saņem informāciju no plūsmas mērītājiem, kas atrodas aiz katra sūkņa, ar kuru palīdzību tā kontrolē sūknēšanas laikā nepieciešamo daudzumu. Bitumens un šķīdinātājs tiek izvadīti caur statisko maisītāju ar ātrumu, kas noteikts saskaņā ar recepti. Tas nodrošina, ka bitumens iegūst vēlamās plūsmas īpašības. Turklāt, lai palielinātu bitumena saķeri ar piedevu (DOP), maisījums ir vienā statiskā maisītājā. Iegūtais bitumens no statiskā maisītāja nepārtraukti tiek izvadīts caur koloīdu dzirnavām.

Ūdens šķīdumu sagatavo polipropilēna (PP3) tvertnē. Svēršanas iekārta ir paredzēta citām palīgvielām (emulgators, skābe, stabilizators). Tādā veidā visas piedevas ir viegli dozējamas un nepārtraukti tiek ievadītas šķīduma traukos. Šķīdumam nepieciešamo ūdeni silda līdz vajadzīgajai temperatūrai ar elektrisko sildītāju un izmantojot plākšņu siltummaini, kas atrodas emulsijas izplūdes atverē, kas ievērojami ietaupa siltumenerģiju.

Viendabīgi sajaukts šķīdums, kuram ir piemērota temperatūra un pH vērtība, tiek izvadīts caur nerūsējošā tērauda koloīdu dzirnavām un tālāk vertikālā centrbēdzes sūknī.

Tiklīdz koloidālais šķīdums ir gatavs, vajadzīgo gatavās emulsijas daudzumu var nosūtīt uz kravas automašīnu.

Specifikācijas:

Modelis EMTES 3 t / h

Ražošanas veids partijās (daļēji nepārtraukts)

Nepārtraukts (ar riteņiem) Nr

Nepārtraukti jā

Izkārtojuma konteiners 20 "un 40"

Šķīduma tvertņu skaits 1 un 2

Ūdens šķīduma dozēšana Plūsmas mērītājs

Bitumena deva Plūsmas mērītājs

Šķīdinātāja deva Plūsmas mērītājs

Emulgatora un skābes svēršanas mašīnas deva

Dzirnavu jā (GAP)

Granulu izmērs (μm) 0.1

Apkure Elektriskā / Karstā eļļa

Vadība (opcijas) Manuāla / pilnībā automātiska

Virsmaktīvās piedevas (DOP) / latekss / šķīdinātājs

Elektriskais sildītājs jā

Siltummainis jā

Kopējā jauda (kW) 75

Sludinājuma autors

Dalīties
111 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien