Iekārta bitumena emulsijas ražošanai 15 t / h Bafalt Turcija Uzņēmuma "Bafalt Makina" (Turcija) ražotāja oficiālais pārstāvis piedāvā augsta

Pievienots: 21 septembris 2021, Numurs: 25582, Rīga
60 000€
Cena:
60 000€
Iekārta bitumena emulsijas ražošanai 15 t / h Bafalt Turcija

Uzņēmuma "Bafalt Makina" (Turcija) ražotāja oficiālais pārstāvis piedāvā augstas kvalitātes aprīkojumu asfalta darbiem, modificēta bitumena, emulsijas, mobilo un stacionāro bitumena tvertņu, rūpniecisko apkures sistēmu un citu palīgiekārtu ražošanai.

Iekārta bitumena emulsijas ražošanai 15 t / h Bafalt Turcija.

Bitumena emulsijas ir neviendabīgas divfāžu sistēmas, kas sastāv no bitumena un ūdens, kas nešķīst viens otrā. Tas tiek darīts, pārnesot caur koloidālo dzirnavu ar noteiktu maisīšanu; To sauc par anjonu vai katjonu atkarībā no ražošanā izmantotā emulgatora veida.

Bitumena emulsijas iekārta 15 t / h;

Nerūsējošā tērauda tvertne,
Skābes emulgatora devas,
Automatizācijas skapis,
Bitumena un šķīdumu sūknēšanas grupa,
Emulsijas dzirnavas,
Bitumena servisa tvertne,
Rezerves tvertne emulsijai,
Bitumena rezervuārs,
Sistēma pilnībā sastāv no balstiem.

Bitumena emulsijas rūpnīca tika izveidota kā stacionāra un mobila, kur tiek ražotas bitumena emulsijas, kuras tiek izmantotas virsmu, zemes un citos pārklājumos.

Sistēma sastāv no bitumena padeves tvertnes, javas tvertnes, bitumena sūkņa un dzirnavām. Materiālu padevi regulē ar dozēšanu, un, ja vēlaties, tos var pilnībā automatizēt, izmantojot datoru.

Sludinājuma autors

Dalīties
90 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien