Formēšanas mašīna grīdas plātņu / saliekamo betona paneļu ražošanai, Rezimart Spain Formēšanas mašīna grīdas plātņu / betona izstrādājumu ...

Pievienots: 22 jūnijs 2021, Numurs: 24167, Rīga
10 000€
Cena:
10 000€
Formēšanas mašīna grīdas plātņu / saliekamo betona paneļu ražošanai, Rezimart Spain

Formēšanas mašīna grīdas plātņu / betona izstrādājumu paneļu ražošanai, Rezimart Spain.

Resimart® formēšanas mašīna apvieno pārsteidzošu veiktspēju, izturību, zemu apkopi un ērtu ekspluatāciju. Vibratory Compression tehnoloģija nodrošina lielisku daudzpusību, ļaujot mazāk nekā 5 minūtēs izgatavot plašu produktu klāstu (plātnes, sijas, dobās sijas, sienas plātnes, pārsedzes, paliktņus, stabus, apmales, pakāpienus utt.). Armatūru var veikt, izmantojot stiepli vai virvi. Spēcīgais vibrators ar eļļas dzesēšanas sistēmu un elektronisko vibrācijas frekvences kontroli nodrošina kompaktu un viendabīgu betonu visā produkta zonā, kā rezultātā tiek nodrošināta lieliska armatūras saķere un augsta produkta izturība. Formēšanas mašīna tiek ražota atbilstoši katra klienta vajadzībām un tiek piegādāta ar dažādiem piederumiem: augšējo padeves tvertni, eļļošanas emulsijas dozatoru, produktu marķēšanas sistēmu un sistēmu stieples atstāšanai redzamas.

Paredzēts plaša spektra izstrādājumu ražošanai no iepriekš saspiestiem

betona, ar nepārtrauktas vibrācijas veidošanas metodi.

Resimart formēšanas mašīna ir aprīkota ar piespiedu dzesēšanas sistēmu, kas ļauj viegli veidot iepriekš sagatavotus produktus ar optimālām īpašībām.

Mašīnai ir hidrauliskā grupa, kas vada elektriskā kabeļa tīšanas ierīci. To var aprīkot ar automātisko piedziņu.
Motora elektroniska vadība, izmantojot mainīgas frekvences piedziņu ar jaudu līdz 0.55 kW, kontrolē mašīnas kustību formēšanas procesā. Tādējādi ātrumu var noregulēt atkarībā no betona ģeometrijas un īpašībām.
Mašīnai ir hidrauliska tvertnes piedziņa, kas samazina iekārtas apstāšanās pārtraukumus, palielinot produktivitāti.
Viena mašīna ļauj 10 minūšu laikā viegli un ātri izgatavot plašu spriegotu betona izstrādājumu klāstu (sijas, pārsedzes, grīdas plātnes un žogu plātnes, ceļa apmales, pāļu stabus, paplātes, apmales utt.), veidojot sprauslas.
Tāpēc šī tehnoloģija tiek uzskatīta par vispusīgāko spriegoto betona izstrādājumu ražošanā.

Sludinājuma autors

Dalīties
174 apmeklējumi sludinājumi
2 no tiem šodien