Cietā bitumena iepakošanas rūpnīca Big Bag, Turcija Bitumena iepakošanas iekārta. Mūsdienu pasaulē ir nepieciešams vairāk bitumena, jo mainās...

Pievienots: 21 septembris 2021, Numurs: 25598, Rīga
100 000€
Cena:
100 000€
Cietā bitumena iepakošanas rūpnīca Big Bag, Turcija

Bitumena iepakošanas iekārta.
Mūsdienu pasaulē ir nepieciešams vairāk bitumena, jo mainās darba apstākļi. Turklāt bitumena piegāde ir nepieciešama jebkurā vietā, jebkurā laikā un par pieņemamu cenu.

Bitumens ir ļoti svarīgs celtniecības materiāls. To izmanto visos apstākļos un lietojumos visā pasaulē.

Bet dažreiz vēlamo bitumenu nevar piegādāt par vēlamo daudzumu un cenu.

Bitumena ražošana un pārdošana nešķiet tik vienkārša. Tā kā sezonas patēriņa apstākļi ziemā noved pie ražošanas pārtraukšanas ziemeļu puslodē. Tomēr pieprasījums nevar reaģēt uz patēriņa pieaugumu vasarā.


Galvenās problēmas ir tādas, ka ekonomiski ir grūti pārvietoties uz ļoti attāliem rajoniem, ja nav pietiekamas uzglabāšanas vietas un papildu vietas, kā arī nepietiekami starptautiskie loģistikas resursi.

Cietā bitumena iesaiņošana lielos 1 tonnas maisos padara tā transportēšanu un uzglabāšanu pievilcīgu un ērtu.

Tādējādi to var pārsūtīt jebkurā vietā jebkurā laikā un jebkurā daudzumā.

Uzņēmums piedāvā risinājumu, kas ļauj iegūt maksimālu labumu un ērtības, pārvadājot bitumenu nestandarta apstākļos, uz attālām vietām un ar minimālām uzglabāšanas prasībām.

Turcijas uzņēmumi, kas visā pasaulē atzīti par ceļu būves konkursu uzvarētājiem, ne vienmēr spēj piegādāt bitumenu no reģiona pārstrādes rūpnīcām. Viņi meklē dažādus veidus, kā pārvarēt šo problēmu. Un šī iekārta ar bitumena piegādi lielos maisos ir pierādīta un ērta.

Ceļu remontdarbos rodas situācijas, kad vai nu bitumam nav vēlamo īpašību, vai arī izmaksas ir pārāk augstas, un vissliktākajā gadījumā to nevar piegādāt laikā. Lai novērstu visus šos negatīvos faktorus, jums ir jāpieņem pareizie lēmumi pašā sākumā. Bitumens ir ātri jāpārvadā gatavā iepakojumā vai mucās uz būvlaukumu.

Bitumens tiek pārnests šķidrā un cietā veidā. Kustība šķidrā veidā ar transporta kuģiem un autocisternām. Temperatūra ir ļoti svarīga, un uzglabāšanas vietām jābūt apsildāmām, atbilstošām sūknēšanas un uzglabāšanas telpām. Bitumena temperatūrai jābūt vismaz 150 ° C. Tas liecina, ka ir nepieciešami milzīgi ieguldījumi.

Bungas tika ieviestas, lai nodotu mazāku apjomu. Mucas izmaksas un kausēšanas darba kvalitāte, tas, ka mucu atkritumos ir problēma garlaicīgā procesā, ir nopietni pārdomājusi ceļu uzņēmumus.

Pēdējos gados ir sākta bitumena ieklāšana lielos maisos un darbs šajā virzienā. Tika atklāts jauns laikmets, iepildot maisā iepakotu bitumenu noteiktā temperatūrā un veicot dzesēšanas darbības.
Cieto bitumenu var ļoti viegli uzglabāt 1 tonnas lielos maisos.

Turklāt iekrāvējs var ļoti viegli ievietot lielos maisus konteineros.

Tādējādi pārvietošana tiek veikta ar minimālām izmaksām ar parasto kravas automašīnu.

Sludinājuma autors

Dalīties
198 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien