Bitumena modifikācijas uzstādīšana 20 t / h Bafalt Turcija Uzņēmuma "Bafalt Makina" (Turcija) ražotāja oficiālais pārstāvis piedāvā augstas.

Pievienots: 21 septembris 2021, Numurs: 25592, Rīga
100 000€
Cena:
100 000€
Bitumena modifikācijas uzstādīšana 20 t / h Bafalt Turcija

Uzņēmuma "Bafalt Makina" (Turcija) ražotāja oficiālais pārstāvis piedāvā augstas kvalitātes aprīkojumu asfalta darbiem, modificēta bitumena, emulsijas, mobilo un stacionāro bitumena tvertņu, rūpniecisko apkures sistēmu un citu palīgiekārtu ražošanai.



Bitumena modifikācijas uzstādīšana 20 t / h Bafalt Turcija.

Palielinoties satiksmes slodzei un transportlīdzekļiem, asfalta ceļu segumi tiek bojāti ātrāk. Pašlaik šīs līkumus novērš, izmantojot modificējošas piedevas, piemēram, SBS, jo īpaši asfalta ceļu virsbūves segumos.

Lai vienmērīgi sajauktu bitumenu un SBS, mēs izmantojam ātrgaitas dzirnavas, kas sajauc SBS ar bitumenu. Mēs iesakām sajaukt ar šo ātrgaitas dzirnaviņu, lai bitumens un SBS tiktu sajaukti vienmērīgi. SBS vispirms pievieno bitumenam un pēc tam sajauc augstā temperatūrā speciāli modificētā bitumena dzirnavās.

Produktivitāte ir 20 t / h.
Dzirnavas ir izvēlētas no augstas kvalitātes Eiropas vai vietējā zīmola.
Tiek nodrošināta automātiska (datora) vai manuāla vadība.
Modificētās bitumena rūpnīcās tiek izmantota dubultā tvertne, un rūsas daudzumu var izgatavot vēlamajā daudzumā.
Viegli izmantot.
Tas darbojas ar vieglu un ātru uzstādīšanu.
Produkti ir sertificēti ES.

Pateicoties tā kompaktajam dizainam, tā tehniskās apskates dēļ nav nekādu pārvadāšanas problēmu. Pateicoties īpašajam dizainam, to var transportēt konteinerā.
Nedaudz apmācot, jūs varat viegli redzēt atšķirību sistēmas lietošanas ērtumā.
Tam ir raksturīga visekonomiskākā iekārta segmentā ar piemērotu un augstas kvalitātes iekārtu izvēli.

Pārveidoti kustīgi asfalta ceļi (dzelzceļš, lidosta, šoseja, tiltu ceļi, tuneļi, viadukti) visos projektos varēs skaidri reaģēt uz visām vajadzībām.

Instalācija automātiski pielāgo diska vietu atbilstoši tās ražošanas jaudai. Tas novērš kļūdas, ko varētu pieļaut darbinieki.
(Lielākā kļūda un problēma rodas, uzstādot disku dzirnavās ar modifikācijas objektu).
Ja jūs veicat regulēšanu manuāli, tad, pateicoties elektroniskajai aizsardzībai sistēmā, kas kontrolē dzirnavas, diski netiks bojāti.

Sludinājuma autors

Dalīties
80 apmeklējumu sludinājumi
2 no tiem šodien