Aprīkojums bitumena modifikācijai PMB 18 SP, Turcija Ražotāja oficiālais pārstāvis piedāvā augstas kvalitātes aprīkojumu asfalta darbiem,...

Pievienots: 21 septembris 2021, Numurs: 25587, Rīga
150 000€
Cena:
150 000€
Aprīkojums bitumena modifikācijai PMB 18 SP, Turcija

Ražotāja oficiālais pārstāvis piedāvā augstas kvalitātes aprīkojumu asfalta darbiem, modificēta bitumena, emulsijas, mobilo un stacionāro bitumena tvertņu, rūpniecisko apkures sistēmu un citu palīgiekārtu ražošanai ceļa seguma remontam.


Rūpnīcas nepārtrauktai polimērcementa bitumena PMB 18 SP ražošanai, Turcija.
Slīpēšanas process attiecas uz vienas piegājiena sajaukšanas procesu.

Sakarā ar lielo plūsmas ātrumu, jāatzīmē pielietojums ceļu nozarē. PMB SP iekārtas tiek izmantotas arī vienreizējas sajaukšanas procesos.

Precīzi izmērot termoplastisko gumiju un bitumenu, pirmais kontakts notiek izkliedēšanas ierīcē tieši augstās bīdes dzirnavu priekšā. Termoplastiskā gumija un bitumens ir vienmērīgi sadalīti speciāli izstrādātā izkliedēšanas ierīcē zem spiediena no augstas bīdes dzirnaviņas ieplūdes.

Izmantojot speciālu slīpēšanas instrumentu ar augstu bīdes slīpmašīnu, termoplastiskās gumijas daļiņas tiek fiziski samazinātas ar mehānisku bīdi, vienlaikus sajaucoties ar bitumenu, kad tas iziet cauri augstas bīdes dzirnavām.

Lai galīgi uzpūstos un sajauktu termoplastisko gumiju ar bitumenu, maisījums tiek iesūknēts uzglabāšanas tvertnē.


PCB rūpnīcas tiešā sistēma ļauj ražot visu zināmo PCB veidu un piedāvā plašas iespējas ražošanas posmā. Dažādas bitumena un polimēru plūsmas tiek pārbaudītas atsevišķi, un ražošanas laikā tās var mainīt, neietekmējot viena otru.

Ražošana ar augstas bīdes dzirnavām tiek veikta tikai vienu reizi, un to var turpināt gandrīz bez pārtraukuma.

Modelis PMB 18 SP
Ierakstiet nepārtrauktu un vienu caurlaidi
Produktivitāte 20 tonnas stundā
Dzirnavu tips Siefer SM-D2 HK

Stacionāra vai mobila, pārvietojama vienība.
Pārvaldība: manuāla, daļēji vai pilnībā automātiska.
Papildu vadības sistēma.
Viegli integrējamas sastāvdaļas: gliemeži, konveijeri, tvertnes utt.
Nepārtraukta in-line tipa bitumena-emulsijas iekārtā ūdens šķīduma un bitumena sajaukšana koloīdu dzirnavās notiek vienlaikus ar ūdens fāzes sagatavošanu, šie divi procesi netiek atdalīti laikā. Tādējādi iekārtās, kas nodrošina nepārtrauktu darbības veidu, ūdens fāzes pagatavošanai nav vajadzīgo trauku. Ūdens fāzes sagatavošanas metode sastāv no emulgatora un skābes mērīšanas tieši ūdens padeves cauruļvadā uz koloidālo dzirnavu un šķīduma samaisīšanas, izmantojot šajā cauruļvadā esošo statisko maisītāju. PH koeficientu pastāvīgi uzrauga elektroniska sistēma, lai mērītu šo parametru reālā laikā, bez nepieciešamības ņemt ūdens šķīduma paraugus. PH koeficienta vērtības korekciju veic, mainot skābes sūkņa piegādi jebkurā ražošanas brīdī.

Sludinājuma autors

Dalīties
61 apmeklējums sludinājumi
2 no tiem šodien