Ķieģeļu fabrika Ķieģeļu ražošanas iekārtu ražotājs piedāvā modernu ražošanas līniju. Uzņēmums Techno Brick veic visaptverošas iekārtu piegādes...

Pievienots: 8 jūlijs 2024, Numurs: 42611, Rīga
Cenu sarunāsim
Cena:
Cenu sarunāsim
Ķieģeļu fabrika

Ķieģeļu ražošanas iekārtu ražotājs piedāvā modernu ražošanas līniju.
Uzņēmums Techno Brick veic visaptverošas iekārtu piegādes keramikas ķieģeļu ražošanai, piedaloties ne tikai jaunos projektos, bet arī esošo ražotņu rekonstrukcijā un paplašināšanā.

Tehnoķieģeļu biedrība ir iniciatore augošajiem keramikas panākumiem, kas apvieno tradīcijas, radošumu un mūsdienīgumu. Keramika ir viens no senākajiem un modernākajiem būvmateriāliem. Tā ir izgājusi cauri visiem industriālās attīstības posmiem un, pateicoties tam, ieguvusi lielu vērtību, spējot saglabāt savu būtību, tēlu un pievilcību.

Tehnoķieģeļu biedrība ir iesaistījusies jaunu tehnisko risinājumu meklējumos, lai izstrādātu ekonomiski izdevīgas būvmateriālu ražošanas metodes, risinātu vides problēmas un izpildītu paaugstinātas prasības attiecībā uz produktu kvalitāti.

Techno Brick Society nodarbojas ar esošo tehnoloģiju uzlabošanu, jaunu tehnisko risinājumu ieviešanu un līdzdalību rītdienas tehnoloģiju izpētē.

Uzņēmums Techno Brick pastāvīgi meklē optimālus risinājumus, pateicoties savai un būvmateriālu ražotāju pieredzei, ir iespējams pilnībā apmierināt patērētāju prasības.

Uzņēmums Techno Brick ir apvienojis daudzu gadu speciālistu darbības pieredzi būvmateriālu ražošanas jomā un piedāvā: projektēšana, būvniecība, izgatavošana, komplektēšana, uzstādīšana, realizācija, garantija, serviss.

Jau vairāk nekā 25 gadus Techno Brick veic darbus un sniedz pakalpojumus būvmateriālu nozarē:
konsultācijas;
izejvielu izpēte;
tehnoloģisko iekārtu iesiešana;
projektēšanas dokumentācijas izstrāde;
tehnoloģisko iekārtu, sastāvdaļu un detaļu iegāde un ražošana;
metāla konstrukciju un nestandarta iekārtu ražošana;
elektrisko skapju un vadības paneļu ražošana;
uzstādīšanas uzraudzības un nodošanas ekspluatācijā darbi;
aprīkojuma piegāde un serviss.

Mēs esam izstrādājuši iekārtas un tehnoloģiskās shēmas:
līnijas siltumizolācijas materiālu un izstrādājumu ražošanai;
automātiskās līnijas keramikas ķieģeļu klāšanai un novietošanai uz transporta līdzekļiem;
hidrauliskās preses keramikas un neapdedzinātu ķieģeļu ražošanai;
iekārtas keramikas masu apstrādei un slīpēšanai;
keramikas un neapdedzināto ķieģeļu ražošanas tehnoloģiskās shēmas;
un tika izgatavots un uzstādīts šāds aprīkojums:
- drupināšanas un sijāšanas iekraušanas mašīnas ar saistītu ogļu bagātināšanu
- līnijas siltumizolācijas materiālu un izstrādājumu ražošanai
- iekārtas keramikas izstrādājumu ražošanai

"Techno Brick" nodarbojas ar pabeigtu jaunu ražotņu organizēšanu, esošo ražotņu rekonstrukciju un modernizāciju būvizstrādājumu ražošanai:
siltumizolācijas bloki uz KSV smilšu bāzes karkasa māju celtniecībai, kopējās izmaksas no 300 līdz 500 tūkst. e. ražošanas apjomiem 10-20 tūkst. m3/gadā iekārtu piegādes laiks un produkcijas sagatavošana ir no 6 līdz 8 mēnešiem;
neautoklāvēti putu betona bloki, kopējās izmaksas no 200 līdz 450 tūkst. e. ražošanas apjomiem 10-40 tūkst. m3/gadā piegādes un produkcijas sagatavošanas laiks ir no 6 līdz 12 mēnešiem;
neapdedzināti ķieģeļi uz čaumalu iežu un cementa bāzes ēku celtniecībai un apšuvumam, kopējās izmaksas no 150 tūkst. e. ražošanas apjomiem 1.5-4.5 miljoni ķieģeļu gadā iekārtu un ražošanas sagatavošanas piegādes termiņš ir no 6 līdz 9 mēnešiem;
apdedzināti keramiskie ķieģeļi 75-150 marka (parastie un apšuvuma) ēku celtniecībai un apšuvumam, kopējās izmaksas no 750 līdz 10 000 tūkst. e. ražošanas apjomiem 5-60 miljoni ķieģeļu gadā iekārtu un ražošanas sagatavošanas piegādes termiņš ir no 12 līdz 30 mēnešiem.

Uzņēmums Techno Brick ir apvienojis speciālistu daudzu gadu darbības pieredzi būvmateriālu ražošanas jomā un sniedz virkni pakalpojumu izstrādei, ražošanai, pabeigtai piegādei un apkopei:
1. Iekārtu komplekti ražošanai:
Keramikas parastie un apdares ķieģeļi;
Neapdedzināts apdares ķieģelis;
Siltumizolācijas materiāli un sienu bloki (silīcija, silīcija bloki un neautoklāti putuplasta bloki).

2. Atsevišķu veidu iekārtas būvmater

Sludinājuma autors

Dalīties
57 apmeklējumu sludinājumi
2 no tiem šodien