Fungicīds Viridīns (Trichodermin) Viridīns (Trichodermin) ir bioloģisks fungicīds aizsardzībai pret dažādām lauksaimniecības, augļu un ogu,...

Pievienots: 22 marts 2022, Numurs: 28117, Rīga
6€
Cena:
6€
Fungicīds Viridīns (Trichodermin)

Viridīns (Trichodermin) ir bioloģisks fungicīds aizsardzībai pret dažādām lauksaimniecības, augļu un ogu, dārzeņu un dekoratīvo kultūru sēnīšu un baktēriju slimībām.

Viridīns (Trichodermin) kavē patogēnus, kas izplatās pa augsni un augu atliekām. Trichoderma kultūra parazitē sēnītes Sclerotinia sclerotiorum sklerocijās, sēnītes Rhizoctonia solani pseidosklerocijās un Fusarium ģints sēņu micēlijā.

Viridīns (Trichodermin) aktīvi kavē ģints sēņu fitopatogēnu attīstību: Alternaria, Ascochyta, Botrytis, Verticillium, Colletotrichum, Fusarium, Helminthosporium, Pythium, Phoma, Phytophthora ar tiešu parazītismu, konkurenci par substrātu, antibiotikām (enzīmu izdalīšanos). gliotoksīns, viridīns, trihodermīns utt.) un citas bioloģiski aktīvas vielas, kas kavē daudzu veidu patogēnu attīstību un kavē to reproduktīvās spējas.

Preparāta aktīvā viela ir Organic Standard sertificēta atbilstoši bioloģiskajā lauksaimniecībā un pārstrādē izmantojamo palīgvielu ražošanas standartam (ņemot vērā standarta prasības, līdzvērtīgas ES regulām 834/2007 un 889/2008)

Lietošanas instrukcijas un patēriņa normas ražotāja mājaslapā - agro.enzim.biz/trihodermin.html

Sludinājuma autors

Dalīties
289 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien