Kompostēšanas autonoma tualete, kuram nav nepieciešams pieslēgums kanalizācijas sistēmai un ūdens apgādes sistēmai. Tualetes ir veidotas tā, ...

Pievienots: 14 janvāris 2019, Numurs: 2332, Rīga
99€
Cena:
99€
Kompostēšanas autonoma tualete, kuram nav nepieciešams pieslēgums kanalizācijas sistēmai un ūdens apgādes sistēmai. Tualetes ir veidotas tā, lai radītu vislabvēlīgākos apstākļus organisko atkritumu kompostēšanai.
ECO Elite ir populārākā kūdras tualetes uzlabots modelis. Mēs uzlabojām ventilācijas un izkliedes sistēmas. Tagad jauns izkliedēšanas disks ar uzlabotu kūdras sastāva sadali, labākas kvalitātes ventilācijas caurule, savienojuma elementi ventilācijas cauruļu savienošanai ir stingrs un drošs savienojums. Vienkārša uzstādīšana un apkope, kā arī speciāli izstrādāta ventilācijas sistēma.

Ikdienas tualetes lietošana ir tīra un patīkama,
ventilācijas caurule, izvadīta no tualetes tvertnes uz jumta, nodrošina, ka telpa paliek bez smakām,
gludās plastmasas virsmas ir ērti uzturēt tīras,
atdala urīnu no cietajiem atkritumiem,
viegli darbināms pakaišu dozētājs,
divas atsevišķas iekšējās tvertnes atkritumu tvertnes iekšienē.
Komplektācija:

tualetes korpuss, kas sastāv no divām daļām – augšējās un apakšējās,
2 m ventilācijas caurule,
3 muftas,
2 m drenāžas caurule,
skava drenāžas caurules piestiprināšanai,
poda sēdvieta ar vāku.


Atdalošā sausā tualete ir autonoma kompostējoša tualete, kurai nav nepieciešams savienojums ar kanalizācijas un ūdens apgādes sistēmu. Tualetes konstrukcija ir izstrādāta ar mērķi radīt maksimāli labvēlīgus apstākļus organisko atkritumu kompostēšanai. Produkts ir izstrādāts modernā dizainā, no augstvērtīgas plastmasas, un atbilst nepieciešamajām sanitāri-higiēniskajām, ekoloģiskajam un ergonomiskajām prasībām.

Kompostējoša tualete, no vienas puses, ir moderno tehnoloģiju un dabīgo bioloģisko procesu apvienojums, bet, no otras puses, tā ir ierīce, kuru ir ļoti viegli lietot.

Sludinājuma autors

Dalīties
1412 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien