Velosipēda sēdeklis ar lukturi melns USB (P22220) MĪKSTS UN ĒRTS - sēdeklis izgatavots no ērtām un mīkstām poliuretāna putām. Šāds risinājums ...

Pievienots: 7 septembris 2023, Numurs: 36702, Rīga
11€
Kategorija:
Velosipēda rezerves daļas
Stāvoklis: Jauns 
Cena:
11€
Velosipēda sēdeklis ar lukturi melns USB (P22220)

MĪKSTS UN ĒRTS - sēdeklis izgatavots no ērtām un mīkstām poliuretāna putām. Šāds risinājums un profilētā forma nodrošinās jums braukšanas komfortu. Tas ir īpaši svarīgi garākos braucienos. Sēdeklis arī palīdz uzturēt pareizu stāju uz velosipēda!

ERGONOMISKA FORMA – šaurs sēdekļi ir izstrādāts, lai nodrošinātu atbilstošu atbalstu braucēja sēdošajiem kauliem, vienlaikus samazinot spiedienu uz iegurņa muskuļiem. Tas palīdz samazināt diskomfortu garos braucienos.

IEBŪVĒTAIS GAISMA – sēdeklis ir aprīkots ar aizmugurējo lukturi, kuram ir 5 apgaismojuma režīmi. Apgaismojuma krāsa ir sarkana un zila. Uzlādē, izmantojot USB. Turklāt pats lukturis ir noņemams, lai uzlādētu, nav nepieciešams noņemt visu sēdekli.

2 IN 1: VENTILĀCIJA - sēdekļim ir īpašas atveres un notekas, kas ļauj gaisam plūst ap ķermeni braukšanas laikā. Šāda ventilācija paredzēta ne tikai labākai gaisa cirkulācijai, bet arī, lai samazinātu mitruma uzkrāšanos braukšanas laikā. Turklāt atvērums palīdz samazināt spiedienu uz jutīgajām zonām!

SPECIFIKĀCIJA
materiāls: poliuretāna putas + plastmasa
melna krāsa
lukturis: jā
apgaismojuma krāsa: sarkana un zila
uzlāde: USB
izmēri: 28x15.5x7 cm
svars: 355 g
svars iepakojumā: 368 g

IEKĻAUTS
sēdeklis
velosipēda lukturis
uzlādes kabelis

Sludinājuma autors

Dalīties
90 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien

Citi līdzīgi sludinājumi

Velosipēda rezerves daļas / Pārdošu 1 jūlijs 2020, Rīga, Ķengarags
6€