Velosipēda sēdeklis ar lukturi melns USB (P22219) Sēdeklis izgatavots no ērtām un mīkstām putām, un 2 papildus atsperes absorbē vibrācijas. ...

Pievienots: 7 septembris 2023, Numurs: 36705, Rīga
16€
Kategorija:
Velosipēda rezerves daļas
Stāvoklis: Jauns 
Cena:
16€
Velosipēda sēdeklis ar lukturi melns USB (P22219)

Sēdeklis izgatavots no ērtām un mīkstām putām, un 2 papildus atsperes absorbē vibrācijas. Šis risinājums nodrošinās jums braukšanas un konturētas formas komfortu. Tas ir īpaši svarīgi garākos braucienos. Sēdeklis arī palīdz uzturēt pareizu stāju uz velosipēda!
Velosipēda sēdeklis ir aprīkots ar atstarojošu sloksni, kas uzlabo redzamību tumsā un tādējādi ievērojami palielina drošību, braucot naktī.
Papildus sēdeklis ir aprīkots ar aizmugurējo lukturi, kuram ir 5 apgaismojuma režīmi. Apgaismojuma krāsa ir sarkana un zila. Uzlādē, izmantojot USB. Turklāt pats lukturis ir noņemams, lai uzlādētu, nav nepieciešams noņemt sēdekļi.
Sēdeklim ir īpašas atveres un kanāli, kas ļauj gaisam plūst ap ķermeni braukšanas laikā. Šāda ventilācija paredzēta ne tikai labākai gaisa cirkulācijai, bet arī, lai samazinātu mitruma uzkrāšanos braukšanas laikā. Turklāt atvērums palīdz samazināt spiedienu uz jutīgajām zonām!

SPECIFIKĀCIJA
melna krāsa
materiāls: eko āda + metāls + plastmasa + īpaši elastīgas putas (5 cm)
izmēri: 24x10.5x20 cm
svars: 663 g
svars iepakojumā: 700 g

IEKĻAUTS:
sēdeklis
universāls jūgs, kas fiksē seglu pie sēdekļa statņa
velosipēda lukturis
luktura uzlādes kabelis

Sludinājuma autors

Dalīties
93 apmeklējumi sludinājumi
1 no tiem šodien