Piedāvāju matu procedūras Pavasara atlaides Matu botoks +matu ieveidošna 15 eiro Botoks matiem ir matu atjaunojoša procedūra, kuras rezultāts...

Pievienots: 1 janvāris 2023, Numurs: 32017, Ventspils
35€
Par cenu vienosimies
Cena:
35€
Par cenu vienosimies
Piedāvāju matu procedūras Pavasara atlaides
Matu botoks +matu ieveidošna 15 eiro Botoks matiem ir matu atjaunojoša procedūra, kuras rezultāts saglabājas no 3 - 5 nedēļām. Metode par 98% atjauno bojātu matu struktūru, padarot tos veselīgākus un skaistākus. Tā aizsargā matus no apkārtējās vides kaitīgās iedarbības.
Īpaši piemērota matu atjaunošanai pēc to ķīmiskas vai mehāniskas bojāšanas, stipri bojātiem vai trausliem matiem.
Priekšrocības: Procedūra izlīdzina mata virsmu, piešķir gludumu un zīdainumu - mati kļūst spīdīgi, veseli un kopti, visbeidzot rezultātā mati kļūst gludi, zīdaini, izturīgi, mirdzoši un veseli, tie viegli padodas ieveidošanai.

Matu taisnošana ar "HONMA" keratīnu. Šī ārstnieciskā procedūra matiem iztaisno tos, netraumējot matu sastāvu. Ir piemērota visiem matu tipiem (gan porainiem, gan bojātiem, ķīmiski apstrādātiem matiem), kuriem nepieciešams atjaunot keratīna līmeni un uzlabot to veselību un izskatu. Īpaši piemērota matu atjaunošanai pēc to ķīmiskas vai mehāniskas bojāšanas (ķīmiskā taisnošana, ilgviļņi, pārdedzināti, pārtaisnoti, pārbalināti mati).

Procedūras cenas:
- īsiem matiem (t. i., līdz plecu līnijai) - 35EUR
- vidēja garuma matiem (t. i. no plecu līnijas līdz lāpstiņām) - 35 EUR
- gariem matiem (no lāpstiņām un zemāk) – 55-65 UR atkarībā no matu garuma. IZBRAUCU UZ MĀJĀM.

Sludinājuma autors

Dalīties
572 apmeklējumi sludinājumi
2 no tiem šodien