Pārdod ikdienā brauktu audi a6 c4 2.0 Abk b/g. Auto ļoti kluss, pietiekami jaudīgs un ekonomisks, ar gāzi 4/5e uz 100km, 4 paaudzes gāzes ...

Pievienots: 23 jūnijs 2020, Numurs: 14718, Tukums
1 100€
Kategorija:
Audi
Modelis: A6 
Izlaides gads: 1994 g.
Noskrējiens: 466000 km
Dzinēja veids: Gāze 
Dzinēja tilpums: 2000 cm3
Pārnesumkārba: Mehāniskā 
Virsbūves veids: Sedans 
Krāsa: Melns 
VIN Kods: https://www.ss.com/msg/lv/transport/cars/audi/a6/U3UIHUhrQls=.html?1592925701 
Klimats: Klimata kontrole, Automātiskais kondicionieris 
Komforts: MP3-saskarne, Skaļruņu komplekts, Jumta lūka, Stūres mehānisms ar pastiprinātāju, Tūneris/radio, Centrālā atslēga, Elektriskie logu pacēlāji 
Drošība: ABS, ESP, Dienas gaismas lukturi, Miglas lukturis 
Opcijas: Viegla sakausējuma diski, Sliekšņi 
Salons: Apšuvums 
Cena:
1 100€
Pārdod ikdienā brauktu audi a6 c4 2.0 Abk b/g.
Auto ļoti kluss, pietiekami jaudīgs un ekonomisks, ar gāzi 4/5e uz 100km, 4 paaudzes gāzes sistēma. Gāzes balons nav rez. riteņa vietā, tātad mitrumu negūst un nepūst, bagāžniekā tāpat ir ļoti daudz brīvu vietu visam ko vajag aizvest. Autiņam neskatoties uz vecumu ir elektriskā lūka, elektriskie logi (priekšējie), elektriskie spoguļi.
Uzticamais ABK motors, lec uz pirmā apgrieziena gan siltā, gan aukstā laikā. Vasarā salonā par neciešamu karstumu nebūs jāsatraucās ir kondiška un el. jumta lūka ar 2 režīmiem.
Virsū stāv R17 vieglmetāla BBS diski (salīdzinoši labā stāvoklī, bildēs var redzēt), līdzi dodu 5gab r15 metāla diskus ar ziemas riepām, viena lisa (var likt zapaskas vietā). Komplektā dodu jaunu durvju moldingu komplektu, pašlaik dažām durvīm trūkst šie moldingi, dažām durvīm jāmaina, pašam nav sanācis nomainīt, taču ir iegādāti un stāv bāgāžniekā. Māšīna nav izpuvusi, sliekšņi nav metināti, izpuvuši vai cauri. Grīda arī ir labā stāvoklī, no apakšas salīdzinoši sterila savam vecumam.
Auto ir svaigi pārtonēti aizmugurējie logi. Regulāri veikta apkope gāzes iekārtai un pēc vajadzības mainīts gāzes filtrs un sprausla, pēdējā apkope 2020. maijā. Jauni bremžu kluči, pārlasīti suporti, jauni gultņi un atbalsta gultņi, rokasbremzi vajadzētu noregulēt un pievilkt, šobrīd netiek izmantota. Braucot arī pa mūsu bedrainajiem ceļiem pateicoties atsperēm, esi drošā augstumā attiecībā pret bedrēm, kā arī braukšana gluda un bez liekām grabēšanām. Kārba slēdzas ideāli, no ātrumiem ārā neslīd un pa rokām nesit. Pirms ~3000km mainīts gaisa un salona filtrs, eļļas, un motora šķidrumi, kā arī ielikts jauns brīvgaitas regulātors.
Nobraukums reāls, ir iespējams pārliecināties csdd, kā arī ir oriģionālās grāmatiņas, kuras papildinātas ar pēc ievešanas Latvijā

Runājot par mīnusiem, šofera beņķis ir daudz piedzīvojis iespējams vēlētos pāršūšanu. Uz auto ir rūsa, bet minimāli salīdzinot ar savu vecumu. Priekšējais bamperis pēc noskrāpēšanas prasās uz pārkrāsošanu, taču tas braukšanu nekādīgi neietekmē. Pēc pr. kr. durvju maiņas ir jāpiemeklē sudraba līste, ko uzlīmēt virs stock moldinga, lai nekristu acīs attiecībā pret pārējo auto. Pr. labās puses durvīm jānomaina trosīte rokturim, no iekšpuses nevar atvērt.

Iespējama auto pārrakstīšana jebkurā dienā un diennakts laikā, arī svētku dienās.
Auto pieejams kamēr sludinājums ir aktīvs.
Lūgums rakstīt sms vai wpp pirms zvanīšanas.
Cena reālam pircējam runājama, ir iespējama maiņa pret rwd automašīnu.

Sludinājuma autors

Dalīties
886 apmeklējumu sludinājumi
1 no tiem šodien