Lielisks auto, ko novērtēs Audi markas pazinējs un cienītājs. Audi A4 2.8 30V quattro, sedans. Ļoti reta un skaista krāsa. Auto kopts un mīlēts. ...

Pievienots: 19 novembris 2018, Numurs: 1255, Tukums
2 075€
Par cenu vienosimies, Apmaiņa
Kategorija:
Audi
Modelis: A4 
Izlaides gads: 1998 g.
Noskrējiens: 190000 km
Dzinēja veids: Benzīns 
Dzinēja tilpums: 2.8 cm3
Pārnesumkārba: Mehāniskā 
Virsbūves veids: Sedans 
Krāsa: Cits 
Cena:
2 075€
Par cenu vienosimies Apmaiņa
Lielisks auto, ko novērtēs Audi markas pazinējs un cienītājs.
Audi A4 2.8 30V quattro, sedans. Ļoti reta un skaista krāsa. Auto kopts un mīlēts. Mašīna ir uzturēta ļoti labā stāvoklī.
Aprīkots ar 5 pakāpju manuālo pārnesumkārbu, kurš darbojas ļoti labi. Un ātrumus ceļ perfekti. Nav nekādas raustīšanās vai problēmas apsteigt smagās/vieglās mašīnas uz šosejas. Nepievēršot uzmanību spidometram, tad vienā acumirklī ir jau 160-180.
Un 2.8 V30 motors, kas nodrošina ne vien komfortablu un dinamisku braukšanu uz šosejas, bet arī adekvātu degvielas patēriņu gan pilsētā, gan mainīgos braukšanas apstākļos. Papildus tam - quattro sistēma, kas jebkuros laikapstākļos vai slapjš, vai dubļi, vai sniegs ziemas apstākļos ļaus izbraukt pat aizsnigušākos ceļus.
Papildus aprīkojumam ietilpst sēdekļu apsilde (recaro sēdekļi), duālā klimata kontrole, parkošanās sensors aizmugurē, lietus sensors un piekabes āķis (kas līdz šim kalpojis divriteņu pārvadāšanai).
Latvijā mūsu ģimene ir vienīgā un gadā nobraukums pa vietējiem ceļiem ekspluatēts ļoti maz (skatīt nobraukuma vēsturi CSDD).

Cena nav akmenī iekalta, varam taču vienoties. Izskatu arī maiņu uz 2007.g. + Audi A4 vai A6.

Sludinājuma autors

Dalīties
1642 apmeklējumi sludinājumi
1 no tiem šodien