Bombejas kaķēni. Maza auguma, ogļu melna pantera Jūsmājas? Tas tagad ir iespējams. Sertificēta audzētava piedāvā rezervācijai Bombejas ...

Добавлено: 5 мая 2022, Номер: 28598, Талси
700€
Торг возможен
Категория:
Кошки
Порода: Другое 
Цена:
700€
Торг возможен
Bombejas kaķēni. Maza auguma, ogļu melna pantera Jūsmājas? Tas tagad ir iespējams. Sertificēta audzētava piedāvā rezervācijai Bombejas kaķēnus. Būs potes, čips, ciltsraksti, viss kā pienākas. Kā mājas mīluli. Ļoti reta šķirne, LV esam vienīgā Bombay kaķu audzētava. Ir gan puisītis, gan meitiņa. Mūsu kaķus varat apskatīt mūsu mājaslapā bombomboleo. Kaķēnu acu krāsa tikai tagad sāk mainīties, līdz 1 gadu vecumam tās būs iekrāsojušās dzintara dzeltenas kā viņu vecākiem. Beidzamie foto mamma un tēvs.
ss. com
Šķirnes apraksts-Bombejas kaķis ir vidēja auguma kaķis ar spīdīgu, piķa melnu apmatojumu, kas vizuļo kā lakāda. Tā galvai ir viegli noapaļota paura daļa, un uz tās ir izvietotas noapaļotas ausis un plats, nedaudz saplacināts purniņš. Kaķa skaistās vara/zelta krāsas acis ir izvietotas patālu viena no otras, un tās ir apaļas un izteiksmīgas. Ķermenis ir izturīgs un muskuļots ar spēcīgu, taisnu muguru. Deguna āda un acu kontūra ir melnā krāsā. Sīkāka informācija telefoniski, watsapt, e-pasts.

Автор объявления

Поделиться
528 просмотров объявления
2 из них сегодня