Meklēju dzīvesvietu. Dzīvē ir sanācis tā, ka steidzīgi jāatbrīvo esošā dzīvesvieta un tādēļ meklēju lauku māju ar saimniecības ēkām. Esmu...

Добавлено: 31 октября 2019, Номер: 9333, Сигулдский край
Договорная
Адрес: Сигулдский край показать на карте
Цена:
Договорная
Meklēju dzīvesvietu.
Dzīvē ir sanācis tā, ka steidzīgi jāatbrīvo esošā dzīvesvieta un tādēļ meklēju lauku māju ar saimniecības ēkām.
Esmu saimnieciska, enerģiska, pozitīva sieviete bez jebkādiem kaitīgiem ieradumiem un ar patstāvīgiem ienākumiem, kā arī ir savs auto. Man ir liela ģimene, taču bērni jau dzīvo atsevišķi un mēs protam ne tikai svinēt svētkus pēc latviešu tradīcijām, bet arī sanākt kopā un uzrīkot kārtīgas talkas un kopīgi padarītais mums sagādā lielu gandarījumu. Tāpēc varu garantēt, ka Jūsu īpašums būs labi pieskatīts un apsaimniekots.
Manā saimniecībā ir truši, dējējvistas un gaļas vistas un suns. Bez nelielās lopkopības man patīk arī audzēt dārzeņus, dažādas ziedu šķirnes un visu, kas piedienas laukos. Līdz šim esmu to visu lieliski apvienojusi ar pamatdarbu, tāpēc man būtu ļoti svarīgi, lai īpašums būtu apmēram 40km rādiusā ap Siguldu. Tie var būt Amatas novads, Līgatnes novads, Pārgaujas novads, Siguldas novads un Iņčukalna novads.
Taču situācijas steidzamības dēļ, izskatīšu visus variantus
Man būtu svarīgi, lai māja būtu uzreiz apdzīvojama, tajā būtu ūdens un iespēja kurināt (taču par malku parūpēsimies paši), vismaz 2 istabas un vēlams, lai nav jādala ar citiem iemītniekiem.
Varam vienoties dažādi, visperfektākajā gadījumā tie varētu būt nosacījumi par pieskatīšanu un, piemēram, kāda mums uzticēta pienākuma izpildīšana (remonts utt.), bet varam vienoties arī par nelielu saprātīgu īres maksu. Un garantēju, ka visi komunālie maksājumi tiks izpildīti laicīgi un precīzi.
Ja jums ir ko piedāvāt, lūdzu sazinieties ar mani vai vismaz padalieties ar informāciju.
Cerot uz jaunām iespējām
Ilze

Автор объявления

Поделиться
693 просмотра объявления
1 из них сегодня

Другие похожие объявления

Хутора, поместья / Продам 4 сентября 2023, Кодская волость
160 000€