Profil Akpac Sabiedrība ar ierobežotu atbildību PROFIL AKPAC nodarbojas ar armatūras periodiskā profila B500 vairumtirdzniecību un...

Добавлено: 31 июля 2019, Номер: 7146, Рига
Договорная
Цена:
Договорная
Profil Akpac

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību PROFIL AKPAC nodarbojas ar armatūras periodiskā profila B500 vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību, kā arī metāla tirdzniecību pēc pasūtījuma no noliktavas Rīgā. Mēs veicam regulāras armatūras piegādes jebkuros apjomos no rūpnīcām ES valstīs un Baltkrievijā. SIA PROFIL AKPAC sniedz jebkuras sarežģītības pakāpes armatūras izstrādājumu izgatavošanas pakalpojumus. Visi produkti ir nodrošināti ar ražotāja CE sertifikātiem un ar attiecīgām deklarācijām. SIA PROFIL AKPAC garantē kvalitatīvas produkcijas piegādi. SIA PROFIL AKPAC piedāvājuma klāstā ietilpst: celtniecības armatūra, armatūras sieti, U profila sijas, dubultās T profila sijas, profili, B500, metāla konstrukcijas, pārsedzes, liektās detaļas.

Šodien neviena būve neiztiek bez dzelzsbetona izstrādājumu izmantošanas. Mūsdienu būvniekiem šis materiāls šis materiāls ir viens no svarīgākajiem. Būvniecības armatūra (В500В, В500) no tērauda tiek izmantota monolītajā dzelzsbetonā un ir tā svarīgākā sastāvdaļa. Tādējādi būvju kvalitāte ir tieši atkarīga no izmantotā materiāla. Ja būvnieki izmanto metāla konstrukcijas no armatūras, tas nozīmē, ka ēka vai būve kalpos ilgus gadus. Būvniecības armatūra (В500В, В500) var būt gluda vai ar periodisku profilu. Otra veida armatūra ir apļa formas profils ar divām gareniskām šķautnēm veids, kā arī diviem izciļņiem perpendikulāri. Šādai armatūrai piemīt enkurošanās spēja, tāpēc to parasti izmanto, būvējot iespaidīgu izmēru konstrukcijas, kurām ir diezgan bieza betona aizsargkārta.

profilakpac.lv/

Автор объявления

Поделиться
505 просмотров объявления
1 из них сегодня

Другие похожие объявления

Арматура / Продам 19 мая 2022, Рига
30€