Iekārtas sulu, biezeņu, viendabīgas konsistences ar celulozi ražošanai. Dabisko sulu ražošanā viens no galvenajiem uzdevumiem ir celulozes...

Добавлено: 24 июня 2021, Номер: 24205, Рига
10 000€
Цена:
10 000€
Iekārtas sulu, biezeņu, viendabīgas konsistences ar celulozi ražošanai.

Dabisko sulu ražošanā viens no galvenajiem uzdevumiem ir celulozes stabilizēšana suspensijā. Paturot to prātā, sulas ar celulozi ražošanā galvenā darbība ir smalka dispersija līdz daļiņu izmēram, kas nepārsniedz 50 mikronus. Samazinot celulozes daļiņu izmēru līdz (10-50) mikroniem, palielinās smalkās dispersijas stabilitāte, samazinās celulozes masas daļa, pateicoties nešķīstošā protopektīna pārejai uz ūdenī šķīstošo pektīnu, sulas viskozitātei palielinās no 6.8 līdz 12.2 kP, un enerģijas patēriņš ir ievērojami samazināts. Pārējie rādītāji - sauso šķīstošo vielu un titrējamo skābju masas daļa - praktiski nemainās. Tādējādi kavitācijas apstrādes kā homogenizatora izmantošana nodrošina viendabīgu, stabilu produktu, kas glabāšanas laikā praktiski neatdalās; celulozes daļiņām ir smalki izkliedēta struktūra, kas izraisa augstu garšu.

Rūpnieciskos kavitācijas reaktorus ROTON raksturo uzturēšanas un ekspluatācijas vieglums, uzticamība un izturība, produktu kavitācijas apstrādes augsta efektivitāte. ROTON reaktori ir paredzēti nepārtrauktai darbībai industriālā vidē - visu diennakti. Reaktoru (kavitācijas kameras) plūsmas ceļš ir izgatavots no īpaša nerūsējošā tērauda, ​​kas ļauj tos izmantot pārtikas, farmācijas un ķīmiskajā rūpniecībā.

Magnētisko impulsu kavitācijas reaktori ROTON ir mūsu uzņēmuma jaunāko sasniegumu rezultāts šķidrumu kavitācijas apstrādē dažādās kombinācijās, kā arī šķidrumu maisījumos ar cietajiem produktiem.

ROTON reaktoros kavitāciju veido magnētiskā impulsa hidrodinamiskā metode tieši plūsmā, kas ļauj efektīvi apstrādāt jebkuru šķidrumu rūpnieciskos apjomos. Kavitācijas mākoni tur magnētiskais lauks pašā reaktora reģionā, kur notiek apstrāde, un tas nekavējoties ietekmē izejvielu, kas iet caur kavitatoru. Tas nodrošina mūsu reaktoru augstu efektivitāti, uzticamību un izturību.

Автор объявления

Поделиться
133 просмотра объявления
1 из них сегодня