Iekārtas komerciālu maizes rauga audzēšanas pastiprināšanai. Tirdzniecības maizes rauga audzēšanas intensifikācija. Rauga īpatnējā augšanas ...

Добавлено: 24 июня 2021, Номер: 24199, Рига
10 000€
Цена:
10 000€
Iekārtas komerciālu maizes rauga audzēšanas pastiprināšanai.

Tirdzniecības maizes rauga audzēšanas intensifikācija.

Rauga īpatnējā augšanas ātruma palielināšanās un biomasas uzkrāšanās, izmantojot kavitācijas reaktoru tehnoloģiskajā procesā, izskaidrojams ar faktu, ka palielinās osmotiskā spiediena starpība ārpus šūnas un tās iekšpusē, kā rezultātā absorbcija šūna uzlabo barības vielu daudzumu. Masas pārneses un masas pārneses procesu uzlabošana rauga suspensijā palielina metabolītu aizplūšanu no šūnas un tādējādi veicina rauga pavairošanu. Kavitatorā notiekošie nanoprocesori iznīcina rauga konglomerātus ar to izlīdzināšanu atsevišķās ķēdēs un pat ar atsevišķu šūnu parādīšanos. Tas veicina rauga šūnu kopējās virsmas palielināšanos tilpuma vienībā, kas uzlabo skābekļa un barības vielu uzsūkšanos. Komerciālās maizes rauga audzēšanas tehnoloģiskā procesa uzlabošana, izmantojot kavitācijas ārstēšanas metodi, ļauj palielināt īpatnējo augšanas ātrumu un biomasas uzkrāšanās produktivitāti par 25 - 35%. Šajā sakarā procesa ilgums tiek samazināts par tādu pašu summu.

Magnētisko impulsu kavitācijas reaktori ROTON ir mūsu uzņēmuma jaunāko sasniegumu rezultāts šķidrumu kavitācijas apstrādē dažādās kombinācijās, kā arī šķidrumu maisījumos ar cietajiem produktiem.

ROTON reaktoros kavitāciju veido magnētiskā impulsa hidrodinamiskā metode tieši plūsmā, kas ļauj efektīvi apstrādāt jebkuru šķidrumu rūpnieciskos apjomos. Kavitācijas mākoni tur magnētiskais lauks pašā reaktora reģionā, kur notiek apstrāde, un tas nekavējoties ietekmē izejvielu, kas iet caur kavitatoru. Tas nodrošina mūsu reaktoru augstu efektivitāti, uzticamību un izturību.



Rūpnieciskos kavitācijas reaktorus ROTON raksturo uzturēšanas un ekspluatācijas vieglums, uzticamība un izturība, produktu kavitācijas apstrādes augsta efektivitāte. ROTON reaktori ir paredzēti nepārtrauktai darbībai industriālā vidē - visu diennakti. Reaktoru (kavitācijas kameras) plūsmas ceļš ir izgatavots no īpaša nerūsējošā tērauda, ​​kas ļauj tos izmantot pārtikas, farmācijas un ķīmiskajā rūpniecībā.

Автор объявления

Поделиться
80 просмотров объявления
1 из них сегодня