Iekārtas iesala ekstrakcijas vielu pagatavošanai. ROTON magnētiskā impulsa kavitācijas reaktora pielietošana alus ražošanas nozarē. Sastrēgumu...

Добавлено: 24 июня 2021, Номер: 24196, Рига
10 000€
Цена:
10 000€
Iekārtas iesala ekstrakcijas vielu pagatavošanai.

ROTON magnētiskā impulsa kavitācijas reaktora pielietošana alus ražošanas nozarē.

Sastrēgumu apstrāde reaktorā palielina alus ražošanas efektivitāti, pateicoties lielākai iesala ekstrakcijas vielu ekstrahēšanai, ietaupot izejvielas, uzlabojot arī alus misas kvalitāti un pozitīvi ietekmējot fermentācijas procesu un sāls kvalitāti. gatavais dzēriens.

Mashas apstrāde reaktorā 5 minūtes ir pietiekama misas saharifikācijai un nepieciešamā sausnas daudzuma uzkrāšanai, nodrošina pilnīgāku olbaltumvielu sadalīšanos un samazina polifenolu ekstrakciju. Fermentācijas laiks tiek samazināts līdz 4 dienām.

Magnētisko impulsu kavitācijas reaktori ROTON ir mūsu uzņēmuma jaunāko sasniegumu rezultāts šķidrumu kavitācijas apstrādē dažādās kombinācijās, kā arī šķidrumu maisījumos ar cietajiem produktiem.

ROTON reaktoros kavitāciju veido magnētiskā impulsa hidrodinamiskā metode tieši plūsmā, kas ļauj efektīvi apstrādāt jebkuru šķidrumu rūpnieciskos apjomos. Kavitācijas mākoni tur magnētiskais lauks pašā reaktora reģionā, kur notiek apstrāde, un tas nekavējoties ietekmē izejvielu, kas iet caur kavitatoru. Tas nodrošina mūsu reaktoru augstu efektivitāti, uzticamību un izturību.



Rūpnieciskos kavitācijas reaktorus ROTON raksturo uzturēšanas un ekspluatācijas vieglums, uzticamība un izturība, produktu kavitācijas apstrādes augsta efektivitāte. ROTON reaktori ir paredzēti nepārtrauktai darbībai industriālā vidē - visu diennakti. Reaktoru (kavitācijas kameras) plūsmas ceļš ir izgatavots no īpaša nerūsējošā tērauda, ​​kas ļauj tos izmantot pārtikas, farmācijas un ķīmiskajā rūpniecībā.

Автор объявления

Поделиться
87 просмотров объявления
1 из них сегодня