Iekārtas homogenizētas degvielas ražošanai Homogenizētas degvielas iegūšana Parastā degviela papildus ogleklim satur arī ūdens molekulas,...

Добавлено: 24 июня 2021, Номер: 24198, Рига
10 000€
Цена:
10 000€
Iekārtas homogenizētas degvielas ražošanai

Homogenizētas degvielas iegūšana
Parastā degviela papildus ogleklim satur arī ūdens molekulas, parafīnus, sēra molekulas un mehāniskos piemaisījumus. Lielākā daļa degvielas molekulu ir polimerizētā (saistītā) stāvoklī. Kad šāds maisījums tiek aizdedzināts, degšanas process sāksies katras lielās, "salipušās" polimēra saites aktīvajā pusē. Šajā gadījumā sadegšanas process tiks aizkavēts, saduroties ar ūdens polimēra molekulām, un parafīnu vai sēra sadegšana būs nepilnīga, kas noved pie degšanas palēnināšanās, toksisko atkritumu un nepilnīgas degvielas maisījuma sadegšanas kopumā.

Degvielas kavitācijas apstrāde PULSOIL-CT noved pie vairākām pozitīvām izmaiņām, kas ietekmē tā siltumspēju un degšanas kvalitāti. Fosilā kurināmā molekulārās polimēru ķēdes saplīst, un tiek izveidots liels skaits molekulu aktīvo pusi, kas vienlaikus un daudz ātrāk nonāk oksidēšanās procesā. Kad molekulas tiek sadrumstalotas ar kavitācijas palīdzību, rodas pašu molekulu saites, veidojoties brīvajiem radikāļiem, kuriem ir daudz lielāka aizdegšanās spēja nekā slēgtām molekulām. Ūdens molekulu polimēru ķēdes tiek iznīcinātas, ūdens nonāk smalki izkliedētā stāvoklī, veidojoties brīvajiem radikāļiem H un OH, kas daudz aktīvāk piedalās degšanas procesā un veido nestabilus, viegli oksidētus savienojumus ar organiskās degvielas brīvajiem radikāļiem. Sērs un parafīns kavitācijas sasmalcināšanas procesā veido virsmas aktīvās vielas (virsmaktīvās vielas), kuras, tāpat kā trauks, ieskauj emulsijas mikrodaļiņas un novērš to turpmāku salipšanu.

Ierīces darbības rezultāts:
degvielas patēriņa samazināšana līdz 20%
dzinēja jaudas palielināšana līdz 5 ZS
CO un CH emisiju samazināšana par 40–50%

Автор объявления

Поделиться
115 просмотров объявления
1 из них сегодня