Iekārtas grīdas plātņu un betona izstrādājumu ražošanai, Rezimar Vairāk nekā 35 gadu pieredze spriegotā betona iekārtu, iekārtu un piederumu...

Добавлено: 20 июня 2021, Номер: 24139, Рига
100 000€
Цена:
100 000€
Iekārtas grīdas plātņu un betona izstrādājumu ražošanai, Rezimar

Vairāk nekā 35 gadu pieredze spriegotā betona iekārtu, iekārtu un piederumu projektēšanā un ražošanā. Mēs sadarbojamies un sniedzam tehnisku atbalstu klientiem, lai uzlabotu saražotās produkcijas kvalitāti un optimizētu ražošanas procesus. Jaunu ražošanas risinājumu izstrāde, kas apstiprina Resimart® inovatīvo potenciālu

Resimart® formēšanas mašīna apvieno pārsteidzošu veiktspēju, izturību, zemu apkopi un ērtu ekspluatāciju.

Vibratory Compression tehnoloģija nodrošina lielisku daudzpusību, ļaujot mazāk nekā 5 minūtēs mainīt formu, izmantojot plašu produktu klāstu (plātnes, sijas, dobās sijas, sienas plātnes, pārsedzes, paplātes, stabus, apmales, pakāpienus utt.). Armatūru var veikt, izmantojot stiepli vai virvi.

Spēcīgais vibrators ar eļļas dzesēšanas sistēmu un elektronisko vibrācijas frekvences kontroli nodrošina kompaktu un viendabīgu betonu visā saražoto izstrādājumu apgabalā, kā rezultātā izcila stiegrojuma stiepļu saķere un gala produkta augsta izturība. Formēšanas mašīna tiek ražota atbilstoši katra klienta vajadzībām, un tai ir dažādi piederumi: antiseismiskā atslēgu sistēma, eļļošanas emulsijas dozators, sistēma produktu marķēšanai, sistēma stieples atstāšanai redzama utt.

Ekstrūzijas tehnoloģija ļauj ražot vieglākus produktus lielāka tukšuma dēļ, neietekmējot to galīgo izturību.

Vieglāks produkts nodrošina ievērojamus uzlabojumus apstrādē un montāžā, kā arī samazina transportēšanas izmaksas.

Ekstrūderis Resimart®, pateicoties tā elektroniski vadāmajām skrūvēm un augstajai nodilumizturībai, garantē augstu blīvējumu līdz vietai, kur jūs varat staigāt pa svaigi presētu plāksni.

Spēcīga ekstrūzijas sistēma samazina izmantotā cementa daudzumu un izstrādājumu sacietēšanas laiku. Tas arī ļauj pastiprināt ar stiepli un / vai virvi.

Plātņu griešanas mašīna.

Mūsu griešanas mašīnas ir izturīgas un ļoti uzticamas mašīnas.

Atkarībā no katra klienta vajadzībām tiek ražoti dažādi modeļi: motora jauda no 45 līdz 65 kW un griešanas augstums no 300, 400, 500 mm un līdz 1000 mm.

Izgatavots ar tādām opcijām kā kabeļu spriegotājs.

Automātiska vai pusautomātiska darbība, griešana taisnā leņķī vai stūra griešana,

Ar marķēšanas sistēmu, ar plākšņu mazgāšanas sistēmu utt.

Drošības ziņā automašīnas ir aprīkotas ar sistēmu, kas automātiski aptur automašīnu bez ūdens un dubultu drošības sistēmu, lai nesabojātu sliedes.

Tīrīšanas mašīna.

Šī mašīna ātri un efektīvi attīra sliedes no jebkura materiāla, izmantojot sistēmu, kas sastāv no diviem sānu skrāpjiem vai sukām, dzirnaviņām un jaudīga putekļsūcēja.

Turklāt pats putekļsūcējs ne tikai attīra sliežu ceļu, bet arī to nosusina, pasargājot to no korozijas un uzlabojot eļļojošās emulsijas iedarbību.

Tas ir pieejams divās versijās: ar elektrisko vai hidraulisko vilci, kam ir paaugstināts mainīgs ātrums un kas pēc tīrīšanas var nogādāt sliežu ceļa eļļošanas emulsiju.

Transporta līdzeklis.

Iekārta ir paredzēta produktu ātrai un ērtai izņemšanai no darbnīcas. Novērš celtņa vai ratiņu izmantošanu un ievērojami palielina produktivitāti un ražošanas drošību.

Pēc izvēles tas var sakraut plātnes vai izlikt armatūru. Turklāt to var aprīkot ar maināmu satvērēju sistēmu dažādiem izstrādājumiem.

Braukšanas ātrums ir līdz 100 m / min, un to var kontrolēt ar tālvadības sistēmu.

Armatūras izkliedētājs.

Resimart® izkliedētājs padara armatūras ligzdošanu ātru un ērtu uzdevumu. pateicoties dubultā ātruma sistēmai, kas ir līdz 50 m / min.

ieklājot armatūru, un līdz 100 m / min. atgriežot automašīnu ar četru riteņu saķeri.

Kredītlīnija līdz 8 gadiem.

Автор объявления

Поделиться
137 просмотров объявления
1 из них сегодня