Dobu kodolu dēļu ekstrūzijas iekārta, Rezimart, Spānija Ekstrūzijas mašīna. Pateicoties Resimart ekstrūzijas tehnoloģijai, jūs maksimāli...

Добавлено: 22 июня 2021, Номер: 24168, Рига
10 000€
Цена:
10 000€
Dobu kodolu dēļu ekstrūzijas iekārta, Rezimart, Spānija

Ekstrūzijas mašīna.

Pateicoties Resimart ekstrūzijas tehnoloģijai, jūs maksimāli izmantosiet savu dobo serdeņu plātņu ražošanu.

Mūsu ekstrūzijas sistēma nodrošina lielisku betona blīvēšanu, tāpēc tiek optimizēta ūdens un cementa attiecība, kā arī dobu serdeņu plātņu izturība un sacietēšanas laiks. Ekstrūzijas tehnoloģija ļauj ražot vieglākus produktus, jo produktu šķērsgriezuma laukumā ir lielas dobumi, neietekmējot saražoto plākšņu izturību.

Viegls produkts nodrošina ievērojamus betona un cementa ietaupījumus, ievērojamus uzlabojumus produktu apstrādē un izvietošanā, kā arī zemākas piegādes izmaksas.

Ekstrūderis Resimart®, izmantojot elektroniski vadāmas skrūves ar augstu nodilumizturību, nodrošina nevainojamu blīvēšanu līdz vietai, uz kuras jaunizveidoto izstrādājumu var staigāt, to nedeformējot.

Tās jaudīgā ekstrūzijas sistēma samazina cementa daudzumu un sacietēšanas laiku. Tāpat tas ļauj ar vienu stiepli un / vai tērauda rāmi pastiprināt.

• Resimart © ekstrūderis ir izgatavots no materiāla ar augstu nodilumizturību un tiek kontrolēts ar mainīgas frekvences piedziņu, kas ļauj pilnībā kontrolēt ekstrūzijas procesu.

• Izmantojot aizmugurējās formēšanas sistēmu, izstrādājums iegūst perfektu virsmu, ļaujot nepieciešamības gadījumā galīgi pielāgot augstumu.

• Iekārtu kontrolē elektroniski atbilstoši ekstrūzijas procesa vajadzībām.

• Kopējais tilpums 2.5 m3. garantē liela produkta apjoma veidošanos ar minimāliem procesa pārtraukumiem.

• Šī mašīna ir aprīkota ar automātisku eļļošanas sistēmu, kas samazina tehniskās apkopes darbu un novērš jebkāda veida problēmas aktīvo daļu pārmērīga nodiluma dēļ.

• Visi mehāniskie, elektriskie un elektroniskie komponenti ir izvēlēti ar plašu drošības diapazonu, izmantojot katras kategorijas vadošos zīmolus, lai nodrošinātu mašīnas izturību un uzticamību, vienlaikus samazinot apkopes darbu.

• Var tikt piegādāts ar dažādiem liešanas mezgliem, kas ļauj ražot dažādus izstrādājumus, kas visi ir darbināmi no viena aktīva rāmja un viegli nomaināmi atbilstoši ražošanas vajadzībām.

Автор объявления

Поделиться
195 просмотров объявления
1 из них сегодня