Bitumena pārvadāšanas jauda 22-40 m3, starpposma tvertne ar ADR, Turcija Starpposma tvertne ar ADR sertifikātu Aprēķinot starpposma tvertnes...

Добавлено: 21 сентября 2021, Номер: 25619, Рига
10 000€
Цена:
10 000€
Bitumena pārvadāšanas jauda 22-40 m3, starpposma tvertne ar ADR, Turcija

Starpposma tvertne ar ADR sertifikātu

Aprēķinot starpposma tvertnes konstrukciju, tika ņemti vērā izmēri, kuriem jāatbilst vai bez kravas transportlīdzekļiem, kas iekļūst ceļu satiksmē uz ceļiem, masām, ar kurām tie var droši lidot, nekaitējot ceļa konstrukcijai, un 10% drošiem tilpums pret iespējamiem paplašinājumiem tvertnē, kas noteikta Ceļu satiksmes noteikumu šosejas 128. pantā.

Starpposma tvertnes var izgatavot dažādos izmēros / tilpumos atbilstoši klientu prasībām ar kopējo tilpumu no 22 000 līdz 40 000 litriem.

Tvertnes korpuss ir izgatavots no augstas kvalitātes 4 mm loksnes, un priekšējās loksnes ir izgatavotas no 5 mm St 37.2 loksnes, savienojumi tiek metināti gan no iekšpuses, gan no ārpuses, izmantojot piemērotu elektrodu, un priekšējās loksnes ir veidotas vienā gabals. Visas tvertnes pēc metināšanas tiek pneimatiski pārbaudītas (spiediens / hermētiskums).

Lai novērstu viļņus, tvertne ir aprīkota ar vismaz sešiem dalāmiem viļņlauzējiem, kas izgatavoti no lokšņu metāla. Cilvēks var viegli iziet cauri tvertnē uzstādītajiem viļņlaužiem. Asfalta padevei tika ievietoti pārbaudes caurumi.

Tvertnes korpuss ir izolēts ar vismaz 50 mm minerālvilnu. Priekšroka tiek dota stieples veidam, lai novērstu minerālvates uzkrāšanos uz tvertnes virsmas, un augšējā daļa ir pārklāta ar 1 mm biezu alumīnija vai nerūsējošā tērauda loksni.

Tvertnes drošību pret izplešanās risku nodrošina ventilācijas pārsegs (lūka), kas automātiski atveras pie iekšējā spiediena 0.3 bāri, un 3 collu pārplūdes caurule.

Tvertnei ir seifs ar plakanu virsmu bez raupjuma, unikāla korpusa struktūra ar šķērsām uzstādītu bezšuvju, monolītu loksni
metāli cilindriskā korpusa struktūrā un savienojuma minimālais punktu skaits (T),
ko ražo pēc visgarākās metinājuma šuves tehnoloģijas to metinātajos savienojumos.
Rezervuārs ir veidots tā, lai būtu drošs pret triecieniem un sadursmēm, līdz minimumam samazinot metināšanas kļūdas, ko rada cilvēka kļūdas un stress uz ķermeņa, izmantojot nepārtrauktu, augstas veiktspējas metināšanas tehnoloģiju. Lūku vāks ar grafīta impregnējošu šķiedru, izgatavots no 304 nerūsējošā tērauda
kvalitāte saskaņā ar 1.8. 7.6. pantu ADR, diametrs 500 mm, darba spiediens 1 bārs un darba temperatūra 200 ˚C.
Vakuuma samazināšanas vārsts, spiediena samazināšanas vārsts ar plīsuma disku pret pēkšņu spiediena palielināšanos (0.5 bāri) ir novietots ļoti drošā stāvoklī saskaņā ar ADR 1.8. 7.6. Rāmis ir veidots ar slīpumu, lai nodrošinātu pilnīgu izkraušanu, tvertnē nepaliekot šķidrumam.

Lūku vāks ar grafīta impregnējošu šķiedru, ko ražo
izgatavots no nerūsējošā tērauda 304 kvalitātes saskaņā ar 1.8. 7.6. pantu ADR, diametrs 500 mm, darbojas
spiediens 1 bārs un darba temperatūra 200 ˚C. Vakuuma drošība
vārsts, spiediena samazināšanas vārsts ar plīsuma disku pret pēkšņu spiediena palielināšanos (0.5 bāri) padarīts ļoti drošs saskaņā ar ADR 1.8. 7.6.

Cisternas kravas automašīna nodrošina bezmaksas uzpildīšanu no augšas ar lūkas vāku,
piepildot ar sūkni no apakšas.

Drenāžas līnijas / cauruļu minimālais diametrs ir 3 collas, un tās ir paredzētas, lai nodrošinātu, ka tvertne ir pilnībā iztukšota un neatstāj produktu iztukšošanas līnijā.

Vadības panelis ir paredzēts, lai ārkārtas situācijās nekavējoties apturētu sistēmu un viegli kontrolētu visu sistēmu.
Pārmērīgas sildīšanas vai iespējama termostata bojājuma gadījumā degli var izslēgt tieši, izmantojot galveno slēdzi. Izmantojot vadības paneli, jūs varat kontrolēt temperatūra, degļa ieslēgšana / izslēgšana, sūkņa ātrums un bitumena sūkņa īpašības.

Apsildes sistēma.
Tvertnes iekšpusē ir velmēta tērauda caurule, kas silda bitumenu, izmantojot degli, kura minimālais diametrs ir 8 collas.

Degļa vadības panelis ar termostatisku temperatūras iestatīšanas ierīci utt. atrodas uz degļa vai piemērotā nodalījumā uz tankkuģa, viegli piekļūt vadības panelim.

Gaisa bremžu sistēma ar 2 līnijām (divām

Автор объявления

Поделиться
197 просмотров объявления
1 из них сегодня

Другие похожие объявления

105 000€