EST Tehnoloģijas - svari Uzņēmums nodarbojas ar dažāda veida svaru un to piederumu tirdzniecību, kā arī remontu. Preču piegāde visā Latvijā ...

Добавлено: 21 октября 2019, Номер: 9013, Рига
Договорная
Цена:
Договорная
EST Tehnoloģijas - svari

Uzņēmums nodarbojas ar dažāda veida svaru un to piederumu tirdzniecību, kā arī remontu. Preču piegāde visā Latvijā notiek 1 – 2 darba dienu laikā.

Preču grupas:
- Analītiskie elektroniskie svari FA laboratorijām. Svari ir verificēti un tāpēc tie izmantojami jebkurā lietošanas sfērā, kur nepieciešama visaugstākā precizitāte.
- Augstas precizitātes svari, kuri ļauj ātri un precīzi noteikt masu laboratorijās un rūpniecībā no 0.1 mg līdz 60 kg. Pieejami modeļi ar verifikāciju un bez verifikācijas.
- Auto asu svari - platformas, kas paredzētas svēršanas staciju izveidei liela izmēra transportlīdzekļiem, kas aprīkoti ar sapārotiem riteņiem vai liela izmēra riepām (auto vilcieniem, auto ar piekabēm, celtniecības tehnikai utt.); aprīkots ar integrētiem riteņiem, lai atvieglotu transportēšanu. Īpaši piemērota dinamiskai svēršanai.
- Svari automasīnu svēršanai komerciālā sfērā. Piejami stacionārie svari un mobilie svari, kuru uzstādīšanai nav nepieciešami betonēšanas darbi. Autosvari kuri uzstādāmi zemes līmenī vai virs zemes. Standarta versijas komplektācijā iekļauta verifikācija.
- Tirdzniecības svari - pie mums ir plašs tirdzniecības svaru klāsts. Cena no 90 EUR. Svari ir verificēti atbilstoši CE prasībām. Displejs no abām pusēm. Iebūvēts akumulātors. Izmantojami veikaliem un mobilajām tirdzniecības vietām.

svari1.lv/lv/katalogs/

Автор объявления

Поделиться
502 просмотра объявления
2 из них сегодня