Айвиекстская волость

TWC-521 ir augstas kvalitātes profesionāla riepu montāžas iekārta ar labu cenas-kvalitātes atbilstību. Iekārta ir bāzēta uz noturīgas ...

Добавлено: 21 марта 2023, Номер: 33390, Рига
2 255€
Категория:
Другое
Состояние: Новое 
Цена:
2 255€
TWC-521 ir augstas kvalitātes profesionāla riepu montāžas iekārta ar labu cenas-kvalitātes atbilstību. Iekārta ir bāzēta uz noturīgas struktūras, ar elastīgu vadības mehānismu un augstas kvalitātes elektriskām un pneimatiskām daļām, kas kopumā rada ļoti drošu mehānismu. Ar papildus multifunkcionālā asistenta (montāžas rokas) palīdzību, riepas maiņas process ir īpaši viegls un drošs pat Run-Flat un zemprofila riepām. Asistents atļauj riepu montāžas procesu izpildīt ļoti ērti un būtiski ekonomēt visas procedūras laiku.

TWC-521 это высококачественное оборудованием для шиномонтажа по соотношению цены-качества. Оборудование имеет очень жесткую конструкцию, эластичный исполнительный механизм, а также электрические и пневматические части высокого качества, что в целом из себя представляет очень надежный механизм. С помощью опционального мультифункционального ассистента, процесс монтажа является простым и безопасным даже для низкопрофильных и Run-Flat покрышек и значительно экономит время.

Автор объявления

Поделиться
116 просмотров объявления
1 из них сегодня