Launch CRP MOT IV Launch CRP MOT IV ir multimarku diagnostikas skeneris, kas aptver visas sistēmas vairāk nekā 80 transportlīdzekļu zīmoliem...

Добавлено: 9 августа 2023, Номер: 36131, Рига
749€
Категория:
Другое
Состояние: Новое 
Цена:
749€
Launch CRP MOT IV

Launch CRP MOT IV ir multimarku diagnostikas skeneris, kas aptver visas sistēmas vairāk nekā 80 transportlīdzekļu zīmoliem (Amerikas, Eiropas un Āzijas), ietverot sevī tādas funkcijas, kā problēmu kodu lasīšana/dzēšana ar dekodēšanu, komponentu aktivizēšana un testēšana, standarta diagnostika ar OBD. - II protokoliem un visizplatītākā 31 speciālā servisa funkcija, kodēšana un adaptācijas. Galvenā ierīce ir pārveidota par izturīgu planšetdatoru ar 10.1 collu skārienekrānu, Android (10.0) operētājsistēmu, kas veic diagnostiku, izmantojot bezvadu (Bluetooth) savienojumu ar jauno DBScar VII savienotāju. CRP MOT IV ir paredzēts gan profesionāļiem, gan amatieriem, lietošanai servisos, privātās garāžās vai mājas lietošanai. Komplektācijā ietilpst Android planšetdatora ierīce, bezvadu 16 kontaktu DBScar VII savienotājs, OBD savienojuma kabelis, DoIP adapteris, BMW-20 un MB-38 adapteri, uzlāde ar USB kabeli, mīksta soma uzglabāšanai un programmatūras atjauninājumi.

Vairāk informācijas mūsu mājaslapā diagtools.eu vai zvanot uz norādīto telefona numuru. Būsim priecīgi palīdzēt.

Diagtools LTD - pieredze tirgū kopš 1999. gada, oficiālais un ekskluzīvais LAUNCH, kā arī daudzu citu ražotāju pārstāvis.
Plaša pieredze servisa un diagnostikas iekārtu pārdošanā un apkalpošanā. Garantija un klientu atbalsts.

Автор объявления

Поделиться
148 просмотров объявления
1 из них сегодня