VRK Travel - tūrisma aģentūra VRK Travel ir tūrisma aģentūra, kas strādā Eiropas tirgū. Mūsu profils: ceļojumi ar autobusu un avio tūres...

Добавлено: 29 октября 2019, Номер: 9257, Рига
Договорная
Цена:
Договорная
VRK Travel - tūrisma aģentūra

VRK Travel ir tūrisma aģentūra, kas strādā Eiropas tirgū. Mūsu profils: ceļojumi ar autobusu un avio tūres organizācija pa Eiropu. Kompānijas mērķis – augstas kvalitātes ceļojumu organizācija par pieņemamām cenām, ir pieejami arī pēdējā brīža ceļojumi. Sakarā ar tūristu plūsmu palielināšanos, mūsu kompānija var piedāvāt zemākās cenas par ceļojumiem un transporta pakalpojumiem, kā arī zemas cenas viesnīcu apmešanās vietas Eiropā.

VRK Travel ir pieejami savi komfortabli autobusi, labi izveidotas attiecības ar starptautiskiem partneriem: viesnīcām, ekskursijas gidiem un prāmju kompānijām. Mūsu komanda sastāv no profesionāļiem, kuri padara mūsu tūristu atpūtu ērtu un neaizmirstamu. VRK Travel galvenais mērķis ir tūres organizācija un attīstīšana ar turpmāko realizāciju caur ceļojuma aģentūrām. Ņemot vērā pieaugošo pieprasījumu pēc tūrisma tirgū, ar 2012. gadu, VRK Travel sāk darbu pie tiešo tūres pārdošanu ceļotājiem.

Mūsu partneri ceļojumu organizācijā ir vairāk par 280 pazīstamu starptautisku uzņēmumu. Mūsu pārstāvniecības atrodas Latvijā (Rīgā), Lietuvā (Viļnā), Igaunijā, Baltkrievijā un Krievijā. Iegūt vairāk informācijas par kompāniju SIA "VRK TRAVEL", un iepazīties ar aktuālajiem piedāvājumiem mūsu potenciālajiem biznesa partneriem Jūs varat mūsu oficiālā mājaslapā.

vrktravel.com/tures/aviotures/

Автор объявления

Поделиться
656 просмотров объявления
1 из них сегодня

Другие похожие объявления