DS Translate - tulkošanas pakalpojumi Mūsu komanda strādā tā, lai varētu sniegt augstas kvalitātes tulkošanas pakalpojumus un nodrošināt ...

Добавлено: 31 января 2020, Номер: 11486, Рига
Договорная
Цена:
Договорная
DS Translate - tulkošanas pakalpojumi

Mūsu komanda strādā tā, lai varētu sniegt augstas kvalitātes tulkošanas pakalpojumus un nodrošināt teicamu klientu servisu. Mēs vienmēr tiecamies uz izcilību, lai Jūs ar prieku kļūtu par mūsu ilggadēju klientu. Mēs vēlamies kļūt par Jūsu pirmo izvēli tulkošanas jomā. Kļūt par mīlētāko tulkošanas biroju mūsu klientu un darbinieku skatījumā.

Mūsu vērtības ir atbildība, izaugsme un darbinieki. Mēs turam dotos solījumus. Mums ir svarīga profesionāla un draudzīga klientu apkalpošana. Mūsu sadarbība ar klientu balstās uz lojalitāti, atvērtību, godīgumu, uzticēšanos un savstarpēju cieņu. Mūsu uzdevums ir nestāvēt uz vietas, bet nemitīgi pilnveidot savas prasmes un iedvesmot attīstībai citus. ēs rūpējamies par saviem darbiniekiem un apzināmies, ka tulki, kam patīk savs darbs, ir mūsu uzņēmuma panākumu atslēga.

Jūsu vēlmes ir mūsu prioritāte. Mēs garantējam, ka, sadarbojoties ar mums, Jūs saņemsiet profesionālu un precīzu tulkojumu, kas neliks Jums vilties.

Mūsu speciālisti ir tulkošanas lietpratēji, kas apveltīti ar plašām zināšanām dažādās nozarēs un teicamu valodas izjūtu. Precizitāte, rūpība un atbildība ir pamatprincipi, kas mūs vieno. Mēs strādājam tā, lai Jūs bez šaubīšanās varētu mūs ieteikt savam labākajam draugam!

dstranslate.lv/

Автор объявления

Поделиться
421 просмотр объявления
2 из них сегодня

Другие похожие объявления

Услуги переводчиков, набор текста / Предлагаю 4 января, Вангажи
Договорная
Услуги переводчиков, набор текста / Предлагаю 7 ноября 2023, Рига, Югла
Договорная
Услуги переводчиков, набор текста / Предлагаю 20 октября 2023, Рига, Югла
8€