Laadur: Iekrāvēji - tirdzniecība, noma, serviss Kopš 2004. gada piegādājam Latvijā augstas kvalitātes pacēlājus un iekraušanas tehniku, kā arī...

Добавлено: 30 сентября 2019, Номер: 8485, Рига
Договорная
Цена:
Договорная
Laadur: Iekrāvēji - tirdzniecība, noma, serviss

Kopš 2004. gada piegādājam Latvijā augstas kvalitātes pacēlājus un iekraušanas tehniku, kā arī nodrošinām pilna cikla tehnisko apkalpošanu. Laadur Baltic panākumu pamatā ir klientu vajadzību un darbības apstākļu izzināšana, spēja nokomplektēt un piegādāt iekārtu precīzi saskaņā ar klienta prasībām un pat nedaudz vairāk.

Katrā preču grupā ir iespēja izvēlēties variantus no vairākiem ražotājiem, no kuriem var piemeklēt piemērotāko, panākot labu cenas un kvalitātes attiecību. Pilns pakalpojumu klāsts iekļauj konsultācijas, projektu izstrādi, piegādi, ieviešanas pasākumus, garantētu pēcpārdošanas apkalpošanu, kā arī iekārtu maiņu vai uzlabošanu.

Mēs izvēlamies piedāvāt jums tikai labāko pārkraušanas tehniku un iekārtas. Iekrāvēji, pacēlāji, četrvirzienu iekrāvēji, sāncēlāji vai citas specializētās mašīnas — mums ir piemērots iekrāvējs jebkādam lietojumam. Viss, kas ir vajadzīgs noliktavās, loģistikas centros, telpās, ārā, nelīdzenā apvidū vai šauros koridoros.

Klientiem ir svarīgi zināt, ka tehnisku problēmu gadījumā tās tiks ātri un kvalitatīvi atrisinātas, lai darbs neapstātos. Mēs to panākam, izmantojot mūsu speciālistu uzkrātās zināšanas un pieredzi, atbilstīgi iekārtotas autodarbnīcas un servisa sistēmu. Liela uzmanība tiek pievērsta komponentu un iekārtu drošībai un kvalitātei. Kvalitatīvs tehniskais atbalsts ir mūsu prioritāte.

Vairāk informācijas mūsu mājas lapā!

laadur.lv/produkti/pec-uzbuves/iekraveji/

Автор объявления

Поделиться
398 просмотров объявления
1 из них сегодня