NGU SIA (лицензия Ps-01870) сдаёт комфортабельные автобусы, обслуживаем корпоративы, школьные экскурсии, свадьбы, похороны. Поездки по всей...

Добавлено: 14 ноября 2018, Номер: 1192, Рига
140€
Торг возможен
Цена:
140€
Торг возможен
NGU SIA (лицензия Ps-01870) сдаёт комфортабельные автобусы, обслуживаем корпоративы, школьные экскурсии, свадьбы, похороны. Поездки по всей Прибалтике, Европе, СНГ. Предоставляем услуги по доставки рабочих на или с объектов (рабочих мест) по Латвии, Литве и Эстонии.

NGU SIA (Licence PS-01870) noma ērti autobusi, apkalpo korporatīvās ballītes, skolas ekskursijas, kāzas, bēres. Ceļojumi visā Baltijas valstīs, Eiropā, NVS valstīs. Mēs sniedzam pakalpojumus, lai piegādātu darbiniekus uz vai no darbavietiem (Latvija, Lietuva, Igaunija).
NGU SIA piedāvā Jūsu uzņēmuma darbinieku pārvadāšanu uz noliktavām un veikaliem ar komfortabliem autobusiem. Katru rītu, ievērojot Jūsu uzņēmuma darba grafiku, mēs esam gatavi savākt darbiniekus dažādos Rīgas rajonos un piepilsētas teritorijās, atvest viņus līdz darba vietai (noliktavas vai veikali), un vakarā – aizvest atpakaļ. Kā arī varam atvest un aizvest Jūsu darbiniekus no Rīgas rajona pilsētām. Mūsu rīcībā ir autobusi Neoplan, Setra, ISUZU, IVECO, ar kuriem var pārvadāt no 18 līdz 56 pasažieriem (sēdvietas). Kā arī mēs varam sastādīt un saskaņot ikdienas autobusu kustības precīzus maršrutus, norādot pieturvietas un pienākšanas precīzu laiku.

Автор объявления

Поделиться
1223 просмотра объявления
0 из них сегодня