PK MEŽŠ: Cirsmu sagatavošanu mežizstrādes darbiem Mežizstrādes apjoms 2010. –2015. gadā vidēji ir ~48 000 m3 no uzņēmumam piederošajiem meža...

Добавлено: 19 октября 2019, Номер: 8979, Рига
Договорная
Цена:
Договорная
PK MEŽŠ: Cirsmu sagatavošanu mežizstrādes darbiem

Mežizstrādes apjoms 2010. –2015. gadā vidēji ir ~48 000 m3 no uzņēmumam piederošajiem meža īpašumiem. Gadā tiek atjaunots ap 150 ha meža, kā arī ap 250 ha tiek veikta jaunaudžu kopšana.

Uzņēmums nodrošina cirsmu sagatavošanu mežizstrādes darbiem, koku zāģēšanu, atzarošanu, garumošanu, kokmateriālu transportēšanu uz pārstrādes un realizācijas vietām un pēcizstrādes lokāciju sakārtošanu (apmežošanu, risu aizlīdzināšanu utt.).

Tuvāko gadu laikā uzņēmums plāno palielināt mežizstrādes apjomu, apsaimniekošanas pakalpojumu īpatsvaru savā darbībā un uzsākt klientiem piedāvāt mežu meliorācijas pakalpojumus. Tāpat uzņēmums turpinās pievērst lielu uzmanību savu darbinieku profesionalitātei visās situācijās, lai garantētu kvalitatīvu firmas solījumu izpildi. Mežs ir atjaunojams resurss, kura augšanai ir nepieciešama saule, tīrs ūdens un labvēlīga augsne. Mēs rūpējamies par videi draudzīgu meža apsaimniekošanas ciklu, ņemot vērā ekoloģiskās un sociālās prasības, lai saglabātu dabas kultūrvēsturiskas vērtības mežā, palielinātu mežainu apvidu īpatsvaru un to ieguldījumu Latvijas tautsaimniecībā. Meža izstrādi piedāvājam veikt ar dabai draudzīgām metodēm – rokas motorzāģiem. Meža darbos svarīgi ir iesaistīt profesionālus un apmācītus darbiniekus, kuri pareizi veiks meža darbus. Pareizi veikta ciršana un meža kopšana ir pamats veselīga un ienesīga meža atjaunošanai. SIA "PK Mežs" profesionāli veiks visus mežizstrādes darbus, ievērojot LR normatīvos aktus un jūsu vēlmes.

Mēs garantējam darījuma pārskatāmību un drošību, labāko cenu par Jūsu īpašumu, garantētu un ātru apmaksu kā arī jaunāko informāciju par tirgus tendencēm. Veicot mežizstrādi, ikviens meža īpašnieks ir ieinteresēts gūt pēc iespējas lielāku ekonomisko labumu, un mums ir izstrādāts optimāls modelis šī procesa efektivizācijai.

pkmezs.lv/mezizstrade

Автор объявления

Поделиться
531 просмотр объявления
1 из них сегодня

Другие похожие объявления

Отдам даром
Сельхозработы / Ищу 9 августа 2023, Сигулда
Договорная