Labrīt! Esmu tirgotājs un divu lielu pārtikas preču izplatīšanas noliktavu īpašnieks, kā arī man ir īpašs īstermiņa un ilgtermiņa ...

Добавлено: 26 октября 2021, Номер: 26028, Рига
Договорная
Цена:
Договорная
Labrīt!

Esmu tirgotājs un divu lielu pārtikas preču izplatīšanas noliktavu īpašnieks, kā arī man ir īpašs īstermiņa un ilgtermiņa kredītkapitāls no 1200 līdz 48 000 eiro jebkuram nopietnam cilvēkam, kurš vēlas šo naudas aizdevumu. patēriņam, īrei, nekustamais īpašums, veselības apdrošināšana, Auto, laulība, ceļojumi, šķiršanās, pārvākšanās, nekustamā īpašuma vai auto īre, apmaksāts rēķins, ģimenes pabalsti, skaidra nauda, ​​dārza darbi, mājasdarbi, darbnīcas izveide, bizness, gatavošanās jaunajai māmiņai, grūtniecība vai skola.
Bankas aizsargātās personas savus naudas aizdevuma pieteikumus var iesniegt arī tiešsaistē.

Lai pieteiktos šai konkrētajai palīdzībai naudas aizdevumā, jums ir jānosūta vēstule, kurā pēc iespējas vairāk jānorāda šī naudas aizdevuma mērķis, tālāk norādot dažas no šīm atsaucēm:

Vārds:
Vārds:
Dzimšanas datums:
Dzimšanas vieta:
Iela:
Pasta indekss:
Pilsēta:
Novads:
Nodaļa:
Valsts:
Darbs:
Atmaksas veids:
Ikmēneša ieraksts:
Aizdevuma summa:
Paredzamais naudas aizdevuma ražotājs
Aizdevuma mērķis:

nosūtiet e-pastu ar naudas aizdevuma pieprasījumu, izmantojot manu personīgo kontaktpersonu.

Sazinieties ar mani ātrāk personīgi, izmantojot VIBER: +33 78 09 33 170

Atbildes laiks un tūlītēja. Šis ir ļoti ātrs naudas aizdevums. naudas pieejamība bankas kontā vai kredītkartē. Valsts atļauta tikai Latvijā, Francijā, Beļģijā.

viedoklis:

Pateicoties jūsu man no 2003. gada līdz šodienai izrādītajai uzticībai, HÉLÈNE VILLY kundze ir ar civillikumu apstiprināta un pilnvarota sniegt naudu fiziskām un juridiskām personām LATVIJĀ, FRANCIJĀ, BEĻĢIJĀ.


kundze HÉLÈNE VILLY

Автор объявления

Поделиться
192 просмотра объявления
1 из них сегодня

Другие похожие объявления

Кредиты, инвестиции / Предлагаю 8 мая 2023, Рига, Агенскалнс
Отдам даром
Договорная
Договорная