JP Solutions: Kolektīvie drošības sistēmas darbam augstumā SIA "JP SOLUTIONS", ir uzņēmums, kura pamatdarbību veido tirdzniecība un ...

Добавлено: 24 сентября 2019, Номер: 8378, Рига
Договорная
Цена:
Договорная
JP Solutions: Kolektīvie drošības sistēmas darbam augstumā

SIA "JP SOLUTIONS", ir uzņēmums, kura pamatdarbību veido tirdzniecība un projektēšana. Mūsu galvenais sadarbības partneris, ko pārstāvam un ar ko piedalamies produktu izstrādē, ir "SIA TEXORA" - jauns, perspektīvs tirgus spēlētājs inventāra darbam augstumā un industriālajam alpīnismam ražošanā.

Piedāvājam dažāda veida stacionārus risinājumus un drošības sistēmas priekš drošas pārvietošanās augstumā, tās var būt sliedes, troses, enkura punkti, horizontālas sliedes savienojumā ar SRL blokiem, margas, jumta celiņi.

Drošības sistēmas var būt ļoti dažādi, šie ir tikai daži piemēri no plašā piedāvājuma. Mēs sadarbojamies ar vairākiem ražotājiem, lai piedāvātu nevis tādu risinājumu kādu spējam aprobežojoties ar pārstāvētā konkrētā ražotāja standarta izstrādājumiem, bet lai piedāvātu jums nepieciešamo drošības sistēmu labākajā izpildījumā un nepieciešamības gadījumā projektā iestrādājam divus trīs vai piecus dažādu ražotāju risinājumus, jo katrs klients un katrs objekts ir individuāls.

wah.lv/lifelines/

Автор объявления

Поделиться
403 просмотра объявления
2 из них сегодня

Другие похожие объявления

Готовые конструкции / Предлагаю 28 мая 2019, Рига
35€
Договорная