Kurss "BĒRNI" Ko darīt, ja bērns niķojas un negrib paklausīt? Kā rīkoties, ja bērns ir pārāk kluss un pasīvs? Kur meklēt atbildes uz ...

Добавлено: 23 января 2019, Номер: 2635, Рига
55€
Цена:
55€
Kurss "BĒRNI"
Ko darīt, ja bērns niķojas un negrib paklausīt?
Kā rīkoties, ja bērns ir pārāk kluss un pasīvs?
Kur meklēt atbildes uz daudzajiem jautājumiem, kas rodas vecākiem?
Skolā cilvēkam māca daudzas gudrības, bet to, kā audzināt nākamās paaudzes cilvēku – gan nē.
Lielākā daļa vecāku nav iemācīti kā uzaudzināt veselu, laimīgu bērnu. Neskatoties uz to, ka rīkojas labāko nodomu vadīti, lielākā daļa vecāku, audzinot bērnu, pieļauj kļūdas. Ir tik ierasts redzēt nelaimīgas ģimenes, kur valda konflikts starp bērniem un vecākiem. Tās nav normālas attiecības. Īstenībā no tām varētu mierīgi izvairīties.
Bērnu audzināt vajadzētu ar prieku, ko gūst gan bērni, gan pieaugušie.
L. Rons Habbards izstrādāja daudzas metodes, kā atklāt gan bērnu, gan vecāku labākās īpašības. Dažas, bet ļoti nozīmīgas metodes ir aprakstītas bukletā "Bērni". Tās ļauj izaudzināt garīgi spēcīgu bērnu, kurš vēlas līdzdarboties ģimenē, kā arī palīdzēt bērnam ātri tikt galā ar ikdienas strīdiem un dzīves likstām. Bērnu audzināt vajadzētu ar prieku, ko gūst gan bērni, gan pieaugušie. Bērna audzināšana ir viena no cilvēku pieredzēm, kas dod ilglaicīgus augļus.
L. Rona Habbarda tehnoloģijas principu pielietošana bērna audzināšanā var darīt bērnus laimīgus, mīlošus un strādīgus. Viņi var kļūt par vērtīgiem savas sabiedrības locekļiem.
Bērna audzināšana ir viena no cilvēku pieredzēm, kas dod ilglaicīgus augļus.
dianetika.lv/lv/pakalpojumi/apmaciba/240-kurss-berni.html

Автор объявления

Поделиться
505 просмотров объявления
1 из них сегодня