Launch X-861 ir profesionāls jaunās paaudzes 3D stends savirzes-sagāzuma mērīšanai un regulēšanai. Ar ātrgaitas aktīvo kameru sistēmu tas ir ...

Добавлено: 13 марта 2023, Номер: 33198, Рига
7 700€
Цена:
7 700€
Launch X-861 ir profesionāls jaunās paaudzes 3D stends savirzes-sagāzuma mērīšanai un regulēšanai. Ar ātrgaitas aktīvo kameru sistēmu tas ir labi piemērots darbam dažāda veida autoservisiem un atļauj izpildīt darbu kopumā būtiski ātrāk, salīdzinot ar analogiem. Tā ir laba izvēle profesionālajiem riepu servisiem un jebkura veida autoservisiem, atbilstība cenas-kvalitātes ziņā. Viens no pašiem vienkāršākajiem lietošanā, drošajiem, viegli saprotajamiem un kvalitatīvajiem.

Launch X-861 является профессиональным стендом развала-схождения 3D нового поколения. Благодаря высокоскоростной системе подвижных камер прибор удобен для работы в автосервисах всех типов и ​​значительно ускоряет процесс процедуры по сравнению с аналогами. Это хороший выбор для любого типа автосервиса или профессионального шиномонтажного цеха, соотношение цена-качество. Один из самых надежных, простых в использовании, легко осваиваемых и качественных.

Автор объявления

Поделиться
136 просмотров объявления
1 из них сегодня