Sazinies ar tiešo Īpašnieku un iespējams tieši Tu kļūsi par jauno saimnieku šim elegantajam dzīvoklim, kas ir pilnībā labiekārtots, pēc ...

Добавлено: 19 августа 2022, Номер: 29817, Рига
118 000€
Торг возможен
Адрес: Рига , sporta 7 показать на карте
Категория:
Квартиры
Количество комнат:
Общая площадь: 52 м2
Этаж:
Этажность дома:
Тип дома: Кирпичный 
Цена:
118 000€
Торг возможен
Sazinies ar tiešo Īpašnieku un iespējams tieši Tu kļūsi par jauno saimnieku šim elegantajam dzīvoklim, kas ir pilnībā labiekārtots, pēc kapitālā remonta un gaida tieši Tevi.

Vai esi šobrīd gatavs kļūt par Īpašnieku šim elegantajam dzīvoklim, kas ir pilnībā labiekārtots, pēc kapitālā remonta un gaida tieši Tevi.

Tas ir kompakts studijas tipa 2 istabu dzīvoklis ar kopējo platību 52 m², 1/3 stāvu pirmskara ēkā ar 11 dzīvokļu kopskaitu. Ēka ar izstrādātu un apstiprinātu projektu fasādes renovācijai, kuru apsaimnieko Dzīvokļu īpašnieku kooperatīvā sabiedrība.

Papildus tiek nodrošināta plaša iekšpagalma teritorija 1060 m², ar privātajām stāvietām slēgtā teritorijā ar automātiskajiem vārtiem, privāta saimniecības/noliktav as telpa, plašas koplietošanas telpas 120 m² izbūvētos bēniņos, atpūtai vai sporta aktivitātēm, ar izbūvētu balkonu izbaudot saulrietu, raugoties uz Rīgas centra namu jumtiem. Piemājas zeme kopīpašumā.

Jums piedāvātais Īpašums ir ar mūsdienīgu interjeru un pilnībā pabeigtu, kvalitatīvu iekšējo apdari. Dzīvoklis ir pilnībā mēbelēts ar visu nepieciešamo sadzīves un elektrotehniku (ledusskapis, trauku mazgājamā mašīna, cepeškrāsns, veļas mazgātājs, žāvētājs, ūdens filtri, utt.). Ar koda atslēgu slēdzama un vienmēr tīra kāpņu telpa.

Atrašanās vieta: Sporta iela 7, Rīga: "Skonto" stadiona un Olimpiskā centra apkaimē. Neskatoties uz to, ka ēka atrodas pilsētas centrā, tās atrašanās vieta ir uz salīdzinoši klusās un mierīgās Sporta ielas, kas izolēta no skaļās satiksmes un citiem trokšņiem.

Tāpat šī vieta ir ideāla, ja izvēlaties dzīvot pilsētas modernajā centrā, kas šobrī ātri un aktīvi attīstās, kurā ir lieliska infrastruktūra ar izglītības (bērnudārziem, skolām), veselības iestādēm, stadioniem, sporta kompleksiem, tirdzniecības centriem, restorāniem un izklaides kompleksiem. Turpat, blakus pieejami dažādi pilsētas sabiedriskā transporta veidi.

Nepalaid garām un esi laipni gaidīts savās jaunajās mājās.

Are you ready to become the Owner of this elegant apartment, which is fully equipped, after major reconstruction and is waiting for you?
Then don"t waste time and contact the direct Owner.

It is a compact studio type 2-room apartment with a total area of 52 m², on the 1st/3 floor in a pre-war building with a total of 11 apartments. The building has a developed and approved Façade project, managed by the Cooperative Society of Apartment Owners.

In addition, a large courtyard area of 1060 m² is provided, with private parking in a closed area with an automatic gate, a private storage room, a spacious common room of 120 m² in the attic for recreation or sports, with a balcony to enjoy the sunset over the rooftops of Riga. The courtyard land is in common ownership.

The property has a modern interior with finished, high-quality interior decoration. The apartment is fully furnished with all necessary household and electrical appliances (dishwasher, oven, washing machine, dryer, water filters, etc.). The staircase is locked with a code key and is always clean.

Location: Sporta Street No. 7, Riga: near Skonto Stadium and Arena Riga. Despite the fact that the building is located in the city center, it is on the quiet and peaceful Sporta street, isolated from loud traffic and other noises.

This place is ideal if you choose to live in the modern center of the city, which is now fast and actively developing, with excellent infrastructure, educational institutions (kindergartens, schools), health centers, stadiums, sports complexes, and shopping malls, restaurants and entertainment facilities. There are various public transport connections nearby.

Don"t miss this and be welcome in your new home.

ss.com/msg/lv/real-estate/flats/riga/centre/UnwAGElhRVU=.html?1660895401

Автор объявления

Поделиться
412 просмотров объявления
2 из них сегодня