Reta iespēja Āgenskalnā izīrēt privātmājas pirmo stāvu ar atsevišķu ieeju. Īpašums ideāli piemērots pārim vai ģimenei ar bērniņu. Kā arī ...

Добавлено: 22 февраля 2021, Номер: 21651, Рига
740€
Адрес: Рига, район Агенскалнс , Ernestīnes iela 19 показать на карте
Категория:
Квартиры
Количество комнат:
Общая площадь: 70 м2
Этаж:
Этажность дома:
Тип дома: Деревяный 
Цена:
740€
Reta iespēja Āgenskalnā izīrēt privātmājas pirmo stāvu ar atsevišķu ieeju. Īpašums ideāli piemērots pārim vai ģimenei ar bērniņu. Kā arī izskatām iespēju, ka īrēt var kā biroja telpas, bet iekšējai lietošanai.
Viesistaba ir apvienota ar virtuves zonu. Virtuvē ir visa nepieciešamā tekhnika izņemot ledusskapis, bet ja nepieciešams var ar to nodrošināt. Viesistabas un virtuves zona ir ļoti plaša kur ģimene var kopā pavadīt brīvo laiku. Plaša guļamistaba, bez mēbelēm. Vannasistaba ir apvienota ar WC. Vannasistaba ir vanna. Īpašums ir saulains, gaišs un ļoti silts.

Zemi komunālie maksājumi: 100 - 120 eiro mēnesī. Apkure ir ar gāzi, bet papildus virtuvē un vannasistaba ir apsildāmas grīdas.

Plaša dārza teritorija 1200m2 kur vasarā var baudīt gan skaistos rītus kā arī vakarus. Saulīte priecē visu cauru dienu. Iespēja ierīkot arī bērnu laukumiņu, ja jaunie īrnieki būs ar bērniņu. Nav nekādu iebildumu, ja arī taisītu kādu nojumi, gaļas cepšanai jeb vienkārši burvīgai pasēdēšanai.

Pagalmā var novietot vairākas automašīnas. Automātiskie vārti. Māja ir renovēta, kā arī nesen veikts kapitālais remonts, kā arī māja ir siltināta no dabīgiem materiāliem.

Ideāla infrastruktūra - 2 min attālumā Kalnciema kvartāls kur vasaras vakaros notiek kino vakari, kā arī koncerti, katru sestdienu ir tirdziņi. 3min attālumā ir Āgenskalna tirgus, kā arī dažādi T/C Olimpija, Spice, Maxima, Rimi. Skaistumkopšana saloni, bērnu dārzi, skolas. Blakus ir Jaunatnes dārzs, 20 min garā pastaigā var aiziet līdz Māras dīķim, kā arī Ķīpsalai. 20 min brauciena attālumā Jūrmala, 5 min attālumā lidosta Rīga.

Sazinies ar mums un nāc apskatīt savas jaunās mājas jau šodien, par visu vienosimies.

Автор объявления

Поделиться
168 просмотров объявления
2 из них сегодня